شمار قربانیان زلزله و سونامی اندونزی به ۱۲۰۳ نفر رسید

مقامات اندونزیایی از افزایش شمار افراد کشته شده در زمین لرزه و سونامی این کشور به ۱۲۰۳ نفر خبر می دهند.
کد خبر: ۱۱۶۷۳۰۶
شمار قربانیان زلزله و سونامی اندونزی به ۱۲۰۳ نفر رسید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، آژانس مدیریت بحران ملی اندونزی اعلام کرد: شمار قربانیان زلزله ۷.۴ ریشتری دو روز پیش در شهر «پالو» واقع در جزیره «سولاوسی» که باعث وقوع سونامی نیز شد، به ۱۲۰۳ نفر رسیده است.

به گزارش رسانه های محلی اندونزی دولت این کشور در این خصوص اعلام کرد: مردم می‌توانند از سوپرمارکت‌های منطقه مواد غذایی را خریداری کنند و هزینه آن را دولت می پردازد.

سوتوپو پورو نوگروهو سخنگوی آژانس مدیریت بحران ملی اندونزی نیز گفت: مسئولین جزیره «سولاوسی» از ۲۸ سپتامبر تا ۱۱ اکتبر در منطقه وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده‌اند.

در زمان وقوع سونامی صدها نفر از شهروندان برای شرکت در فستیوالی در ساحل بسر می‌بردند.

سولاوسی تقریبا در مرکز مجمع‌الجزایر اندونزی بین دریای فلورس و دریای سلب قرار دارد.

زمین‌لرزه سولاوسی شدیدتر از چند زمین‌لرزه بزرگ و مرگبار چند سال اخیر در اندونزی از جمله، زمین‌لرزه ۲۰۰۶ در یوگیاکارتا و زمین‌لرزه تابستان گذشته در لومبوک بود.

زمین‌لرزه سال ۲۰۰۴ در سوماترای اندونزی، با قدرت ۹.۱ ریشتر و بیش از ۲۲۰ هزار کشته، یکی از بزرگترین و مرگبارترین زمین‌لرزه‌های جهان در دهه‌های اخیر به شمار می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها