گروه هایی از کره جنوبی و چین در جستجوی خدمه مفقود شده کشتی ایرانی

تیم هایی از کره جنوبی و چین در حال جستجو برای یافتن خدمه مفقود شده کشتی ایرانی در دریای چین هستند.
کد خبر: ۱۱۱۰۶۸۴
گروه هایی از کره جنوبی و چین در جستجوی خدمه مفقود شده کشتی ایرانی

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، چین و کره جنوبی تیم هایی را مامور جستجوی افراد مفقود شده در حادثه برخورد دو کشتی ایرانی و چینی در دریای شرق چین کردند.

بر این اساس، هشت کشتی از نیروی دریایی چین برای انجام عملیات جستجو به منطقه اعزام شده اند.

همچنین گارد ساحلی کره جنوبی با اعزام چند کشتی امدادی، به کمک نیروهای چینی رفته و یک بالگرد را به منطقه اعزام کرده است.

این درحالی است که در پی برخورد نفتکش ایرانی با یک کشتی باری چینی مقادیر زیادی نفت در آبهای این منطقه نشت کرده و موجب نگرانی هایی به خاطر خسارات زیست محیطی شده است.

طبق گزارش ها، تانکر ایرانی پس از این حادثه دچار آتش سوزی شده و با گذشت دوازده ساعت همچنان در حال سوختن است.

روز یکشنبه اعلام شد که ۳۲ خدمه نفتکش مفقود شده‌اند؛ این در حالی است که نفتکش سانچی از ایران به مقصد کره‌ جنوبی در حرکت بود و ۱۳۶۰۰۰ تن میعانات نفتی را حمل می‌کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها