مرگ مادر و 3 فرزندش بر اثر گازگرفتگی

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت:چهار نفر از اعضای یک خانواده در روستای ابراهیم آباد اراک شامگاه جمعه براثر گازگرفتگی جان سپردند.
کد خبر: ۱۰۹۶۸۷۴
مرگ مادر و 3 فرزندش بر اثر گازگرفتگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ نورالدین حسینی افزود: در ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه امشب، گزارشی از جان باختن اعضای یک خانواده در روستای ابراهیم آباد شهرستان اراک به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد.

وی اظهار کرد: با اعلام این خبر تیم‌های تخصصی پلیس برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند و در بررسی‌های اولیه مشخص شداعضای این خانواده چهار نفره به علت گازگرفتگی ناشی از مسدود بودن مسیر دودکش بخاری، جان خود را از دست داده اند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: بر اثر این حادثه تلخ، مادر خانواده ۳۲ ساله به همراه پسر ۴ ساله و دختران ۸ و ۱۰ ساله اش جان باختند.

سرهنگ حسینی افزود: تحقیقات تکمیلی از سوی کارآگاهان پلیس در این زمینه در دست بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها