• 1 1
  • 0

سلامت قلب و عروق با مصرف حبوبات

چهارشنبه 20 فروردین 1393 ساعت 15:00
یافته های یک پژوهش جدید نشان می دهد که مردم می توانند «کلسترول بد» خود را با خوردن روزانه یک وعده حبوبات، تا میزان پنج درصد کاهش دهند.

یافته های یک پژوهش جدید که نتایج آن در ژورنال انجمن پزشکی کانادا به چاپ رسیده است، نشان می دهد که با خوردن روزانه یک وعده از حبوبات، مردم می توانند «LDL» خود را که به «کلسترول بد» معروف است تا میزان پنج درصد کاهش دهند.

این خود به معنای کاهش پنج تا شش درصدی در میزان خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است که سالانه افراد زیادی در جهان را به کام مرگ می کشاند.

حبوبات شامل انواع لوبیا، نخود، نخود فرنگی و عدس، «شاخص گلایسمیک» پایینی دارند. یعنی غذاهایی هستند که به آرامی تجزیه شده و می توانند به خوبی در وعده های غذایی مختلف، جایگزین پروتئین حیوانی و چربی های مضر شوند.

در این پروژه پژوهشی، دانشمندان نتایج 26 آزمایش مختلف را که بر روی 1037 نفر انجام شده بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

نتایج نشان داد مردان در مقایسه با زنان، کاهش بیشتری را در «LDL» خود نشان داده اند که احتمالا به این دلیل است که مردان معمولاً از رژیم های غذایی ضعیف تری استفاده کرده و میزان کلی کلسترول دریافتی آنها بالاتر است، از این رو وقتی تحت رژیم غذایی سرشار از حبوبات قرار می گیرند بهره بیشتری از آن می برند.(مهر)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1449805398526760692
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: