نوروز سال 1392 با یک شوک در سینمای ایران آغاز شد، اتفاقی که جامعه سینمای ایران را بهت زده و غمگین کرد، عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون ایران در روز 12 فرودین ماه به دلیل ایست قلبی ناشی از مسمومیت دارویی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون که در روز 19 اردیبهشت ماه سال 1356 در تهران به دنیا آمده بود، به دلیل مسمومیت شدید دارویی از روز 11 فروردین ماه 1392 در بخش I.C.U بیمارستان لقمان بستری شد و در نهایت در روز 12 فرودین ماه به دلیل ایست قلبی و مشکلات تنفسی درگذشت.
اعضای بدن این بازیگر جوان سینمای ایران که پیش از این بارها و بارها از علاقه خود به اهدای عضو صحبت کرده بود، به بیماران نیازمند اهدا شد.
همین مسئله سبب شد تا پیکر زنده یاد عسل بدیعی در روز 13 فروردین ماه سال 92 به بیمارستان «مسیح دانشوری» منتقل شده و آزمایشات لازم برای پیوند اعضا او انجام شود. در نهایت بعد از گذشت دو روز و انجام آزمایشات لازم، مشخص شد که هفت عضو از پیکر این بازیگر جوان قابل اهدا است.
براساس گزارش عضو تیم فرآهمآوری اعضای پیوندی بیمارستان «مسیح دانشوری» تمام ارگانهای حیاتی زنده یاد عسل بدیعی سالم بوده و قلب، دو ریه، دو کلیه و لوزالمعده او قابلیت اهدا به بیماران نیازمند را دارد.
قلب زنده یاد عسل بدیعی توسط تیم جراحی قلب دکتر ماندگار به یک بیمار نیازمند پیوند زده شد. همچنین دو ریه او در بیمارستان «مسیح دانشوری» به عنوان تنها مرکز پیوند ریه کشور پیوند شد. علاوه بر آن کبد و لوزالمعده زنده یاد بدیعی برای پیوند به شیراز ارسال و کلیه ها او برای پیوند به یکی از بیمارستان های تهران رفت. بقیه اعضای این هنرمند، مانند قرنیه و تاندومها برای فراهم آوری به بانک نسوج ارسال شد تا در آینده به بیماران نیازمند اهدا شود.
محمدرضا وهاب نژاد، دریافت کننده قلب زنده یاد عسل بدیعی در گفتگوی کوتاهی که با خبرنگاران بعد از عمل جراحی خود داشت، گفت: قلبم را شش سال پیش عمل کردم و به علت پارگی بطن و مشکل فشار خونی که داشتم دکترها اعلام کردند که باید پیوند قلب صورت بگیرد. از درگاه خدا برای عسل بدیعی رحمت و آرزو می کنم.
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عسل بدیعی در روز یکشنبه 18 فروردین ماه در تالار وحدت و با حضور جمع کثیری از هنرمندان سینما و تلویزیون ایران و بسیاری از علاقه مندان به این هنرمند جوان برگزار شد.
در این مراسم، رضا داوودنژاد بازیگر و داماد خانواده بدیعی، یادداشتی را که زنده یاد عسل بدیعی در دفترچه یادداشت خود نوشته بود، قرائت کرد.
عسل بدیعی در آخرین یادداشت خود نوشته بود: سال 92 شد و این گذر عمر چیزی است که قسمت همه ماست. حالا 36 سالم است، دهه 30 هم گذشت با سرعت مثل همه چیز همچون دهه 20. شش سال را در رکود بودم. حالا می توانم مسلط باشم. ضعف درونی ام رنگ باخته، اشتباه زیاد کرده ام. اشتباه زیاد دیده ام، اشتباه ارزش دادم و اشتباه بی ارزش کردم اما مهر خدا خواست که هنوز سالمم، توانمندم، ریشه دارم، جوانم، زیبایم، پسری دارم، عشق و مهر، خانواده ای مثل گوهر ناب و دوستانی مثل برگ گل و دنیایی که هر روزش واقعه است. حالا انرژی خفته ای دارم برای رسیدن به زندگی. تمام توانم امسال بر این است که شگفتی بیافرینم، شگفتی ای که پسرم جانیار و خانواده ام به آن افتخار کنند. من می دانم امسال سال من است.
در این مراسم بسیاری از چهره های مطرح سینمای ایران از جمله سیروس الوند کارگردان سینما، فریبرز عرب نیا بازیگر و همسر سابق این هنرمند، ستاره اسکندری بازیگر و احمد میرعلایی مدیر عامل بنیاد سینمایی سخنرانی کردند.
خبر درگذشت عسل بدیعی همراه با حواشی بسیاری همراه بود که بسیاری از رسانه ها نیز به آن دامن زدند.
رضا داوودنژاد طی نامهای که در اختیار مطبوعات گذاشت خطاب به شایعهسازان گفت: اگر مرهم نیستید، دردی اضافه نکنید که این درد بدتر از داغ از دست دادن عزیزمان است.
عسل بدیعی برای اولین بار در فیلم سینمایی «بودن یا نبودن» به کارگردانی کیانوش عیاری در سال 1376 جلوی دوربین رفت. جالب این جاست که در این فیلم سینمایی نقش دختری را بازی می کرد که با پیوند قلب یک پسر جوان که دچار مرگ مغزی شده بود از مرگ نجات پیدا می کند.
زنده یاد عسل بدیعی در فیلم هایی چون «دست های آلوده» سیروس الوند، «هفت پرده» فرزاد موتمن، «شمعی در باد» پوران درخشنده، «شیرین» عباس کیارستمی و در سریال هایی چون «زمین انسان ها» ابوالحسن داودی، «تا صبح» مجید جوانمرد و «ششمین نفر» بهمن گودرزی به ایفای نقش پرداخت.(مهر)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد