تحقیقات نشان داده، خوردن گوجه فرنگی پخته همراه با غذا علاوه بر آنکه برای سلامت انسان مفید است و باعث کاهش خطر بیماری قلبی می‌شود، آنتی اکسیدان بیشتری نیز به سلولهای بدن می‌رساند.
کد خبر: ۶۳۶۲۵۶

به گزارش جام جم سرا، سلامانه به نقل از دیلی میل نوشت: گوجه فرنگی پخته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است که این آنتی اکسیدان‌ها در سلامتی انسان نقش مهمی ایفا می‌کنند.
در یک بررسی که روی ۲۰ مرد انجام شد، ۱۰ نفر بعد از خوردن یک وعده غذای خیلی چرب، رب گوجه فرنگی تازه خوردند و به ۱۰ نفر دیگر، فقط‌‌ همان غذای چرب داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، محققان دانشگاه ورونا معتقد شدند خوردن روزانه ۸۰ گرم رب گوجه فرنگی می‌تواند اثرات مخرب یک وعده غذای خیلی چرب را کم کند. آنتی اکسیدان مفیدی که در گوجه فرنگی وجود دارد و باعث رنگ قرمز آن است و مزایای زیادی دارد، در گوجه پخته بیش از گوجه خام پیدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها