مرکز مشکلات ویژه یادگیری دانش‌آموزان در  شهرستان خانمیرزا افتتاح شد

با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌و‌پرورش استثنائی کشور

مرکز مشکلات ویژه یادگیری دانش‌آموزان در شهرستان خانمیرزا افتتاح شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶ | نظر

مرکز دولتی مشکلات ویژه یادگیری دانش‌آموزان روز گذشته با حضور سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌و‌پرورش استثنائی کشوردر شهر آلونی شهرستان خانمیرزا افتتاح و آغاز بکار کرد.

دیدار نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد از هنرستان کشاورزی دکتر شریعتی شمس آباد

در ادامه بازدید و نظارت میدانی

دیدار نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد از هنرستان کشاورزی دکتر شریعتی شمس آباد

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶ | نظر

بعداز ظهر امروز احمد راستیه هفشگانی از مجموعه عظیم و هنرستان کشاورزی دکتر شریعتی در روستای شمس آباد از توابع شهرکرد بازدید و در جریان مسائل و مشکلات این واحد آموزش عالی قرار گرفت.

طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان چهارمحال و بختیاری باید سریعا آغاز شود

استاندار چهار محال و بختیاری:

طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان چهارمحال و بختیاری باید سریعا آغاز شود

۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹ | نظر

استاندار چهار محال و بختیاری در دیدار با معاون ورزیر و رئیس سازمان آموزش پرورش استثنائی کشور اقدام طرح ملی مسکن فرهنگیان را یکی از مسائل مهم و مورد توجه این وزراتخانه بر شمرد.

با حکم استاندار چهار محال و بختیاری

فرماندار شهرکرد، سرپرست معاونت سیاسی- امنیتی استان شد

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹ | نظر

اقبال عباسی استاندار چهار محال و بختیاری ساعتی پیش و در حکمی عبدالعلی ارژنگ دهکردی فرماندار شهرستان شهرکرد را بعنوان سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری چهار محال و بختیاری منصوب کرد

گفت‌و‌گوی اختصاصی جام‌جم با اسکندر رئیسی مردی که از سال‌ها پیش برای گرگ‌های گرسنه نان می‌بَرد

پدرخوانده مهربان گرگ‌ها

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۰ | نظر

درچهار محال و بختیاری، جایی حوالی اردل، یک قهرمان زندگی می‌کند؛ مردی که شاید خیلی‌ها اسمش را هم نشنیده باشند. او اما سال‌های سال است که به نیت انجام کار خیر، با یک کوله برزنتی کرم رنگ پا به کوه و کمر می‌گذارد.

در سومین سفر استانی رئیس مجلس چه اتفاقاتی افتاد؟

۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴ | نظر

نظارت‌های میدانی مجلس شورای اسلامی که در دوره جدید با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان در استان‌های مختلف صورت می‌گیرد به ایستگاه چهارمحال و بختیاری رسید و محمدباقر قالیباف و جمعی از نمایندگان این استان، آخر هفته را به بازدید از مناطق مختلف این بخش از جغرافیای ایران اسلامی اختصاص دادند.

« یاسه چای » تنها روستای بدون کوچه ایران (گزارش تصویری)

۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰ | نظر

روستای یاسه چای (یاسه چاه) در ۵۲ کیلومتری شهرکرد استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. قدمت این روستا به ۴۰۰ سال قبل برمی‌گردد. یاسه چای از ترکیب «یسه» و «چای» به وجود آمده است. یاسه به معنای پهن و چای به معنای رودخانه است. ویژگی منحصر به فرد روستای یاسه چای، بافت قدیمی مسکونی، متراکم است. این روستا در نگاه اول فاقد هر گونه خیابان و معبر به چشم می‌آید که باعث شده به این روستا لقب روستای بدون کوچه ایران داده شود. این روستا از توابع شهرستان سامان در استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد که درحاشیه رودخانه زاینده رود قرار دارد.

جنگل های بلوط زاگرس (گزارش تصویری)

۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳ | نظر

جوامع بلوط در ارتفاع ۶۵۰ تا ۲۴۰۰ متر از سطح دریا حضور دارند که بالاتر از این ارتفاع جوامع ارس و پایین آن جوامع بنه - بادام ظاهر می‌شوند. فرم غالب جنگل شناسی، جنگل‌های شاخه زاد بوده و این دلالت بر تخریب ناشی از حضور طولانی مدت جوامع انسانی دارد. متأسفانه به دلیل رشد جمعیت در قرن اخیر و نیاز جنگل نشینان به سوخت، منبع غذایی برای دام‌ها و زمین‌های کشاورزی بهره‌برداری غیراصولی از این جنگل‌ها به‌کلی چهره آن‌ها را دگرگون کرده‌ است و به جز در نقاط معدودی، نشانی از انبوهی سابق این جنگل‌ها نیست. بر اساس آخرین آمار و بررسی‌های صورت گرفته در استان‌های زاگرس‌نشین کشور بالغ بر ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از سطح جنگل‌های زاگرس تاکنون بر اثر بیماری زوال بلوط خشکیده، یا در معرض خشکیدگی است. وسعت استان چهارمحال و بختیاری یک میلیون و ۶۵۳ هزار هکتار است که بیش از ۸۰ درصد از ۳۳۰ هزار هکتار عرصه جنگلی آن را که به صورت نواری از کوه‌های بازفت در شهرستان کوهرنگ آغاز و به سمت کوه‌های فلارد در شهرستان لردگان کشیده می شود؛ گونه بلوط تشکیل می دهد. زبان گنجشک، چنار، افرا، نارون، گردوی جنگلی و بنه از دیگر گونه های جنگلی این استان است.

برداشت انار در روستای دوپلان (گزارش تصویری)

۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۲ | نظر

با فرا رسیدن فصل پاییز برداشت انار و درست کردن رب انار در روستای دوپلان استان چهارمحال و بختیاری آغاز می شود. اهالی روستا هر روز مقداری از انار را چیده و برای رب انار و دیگر فرآوری های انار آماده می کنند. «هری نساء»، «مهری جون» و «شیرین زاد» سه جاری هستند که از اول ازدواج باهم در یک خانه زندگی می کنند. باغ انارها از همسرهای مرحوم شان به یادگار مانده است؛ آنها طبق روال هر سال بعد از خوردن صبحانه به باغ رفته و انارها را به سختی می چینند و سپس در منزل رب انار درست می کنند.