بازگشت مردم به داوری فیلم فجر

به بهانه بازگشت سیمرغ مردمی به چهل‌و‌سومین جشنواره فیلم فجر فراز‌و‌نشیب این جایزه سینمایی را بررسی کرده‌ایم

بازگشت مردم به داوری فیلم فجر

۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱ | نظر

جشنواره فجر به‌عنوان مهم‌ترین رویداد سینمایی کشور، هرسال در بهمن‌ماه توجه رسانه‌ها وعلاقه‌مندان به سینما را به خود جلب می‌کند. این جشنواره نه فقط برای مخاطبان حرفه‌ای فرصتی را برای تماشای دست‌اول فیلم‌های سینمایی فراهم می‌آورد، بلکه یکی از رویدادهای مهم آن، اهدای سیمرغ به منتخب آرای مردمی است.

راهبرد دشمن، مقابله با عفت عمومی

۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲ | نظر

مسئله حجاب از‌جمله موضوعاتی است که امروز درجامعه ایرانی مطرح است.از یک‌سو، حجاب یک واجب شرعی است و بر همه مسلمانان رعایت آن واجب است و قاعدتا برهمین مبنا مجلس شورای اسلامی برای آن قانون وضع کرده وپس از تأییدشورای نگهبان،قاعدتا لازم‌الاجراست؛ازسوی دیگر،برخی کارگزاران درشرایط فعلی جامعه،اجرای آن رابه‌مصلحت نمی‌دانند.

وقتی قلدر محله اشک ریخت!

«واگن آخر»؛ روایتی از دلاوری‌های دو برادر شهید از شیراز تا جنگ است

وقتی قلدر محله اشک ریخت!

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ | نظر

کتاب «واگن آخر»، مستندی داستان‌گونه از جنایات، توطئه‌های سازمان مجاهدین خلق و همچنین ازخودگذشتگی و دلاوری پسران و مردان شهید ایران از همان آغاز نخستین جرقه انقلاب اسلامی تا پیروزی در جنگ تحمیلی است که به‌تازگی راهی بازار کتاب شده است.

کتابخوانیِ مانگوئل برای بورخس!

کتاب «تاریخ کتابخوانی» در کتابخانه پارک شهر بررسی شد

کتابخوانیِ مانگوئل برای بورخس!

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶ | نظر

نقد و بررسی کتاب «تاریخ کتابخوانی» نوشته آلبرتو مانگوئل، تعدادی از اهالی قلم و کلمه را در کتابخانه مرکزی پارک‌شهر دورهم جمع کرد. احسان رضایی و محمد ملاعباسی، منتقدین نشست بودند ومرتضی کاردر، مدیرنشر هرمس هم در این نشست سخنرانی کرد.

عاشقانه‌های سیداحمد ذوالمجد

نگاهی انداخته‌ایم به مراحل شکل‌گیری کتابی ارزشمند به نام «دست‌نوشته‌ها»

عاشقانه‌های سیداحمد ذوالمجد

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱ | نظر

حدود سال۱۳۹۹توسط خانواده علامه طباطبایی مطلع شدیم که مجموعه‌ای از یادداشت‌های مربوط به جلسات خصوصی مرحوم علامه، یافت شده است.این مجموعه، یادداشت‌های مرحوم سیداحمد ذوالمجد از این جلسات است.جلساتی که درحدود ۲۰سال دردهه‌های ۴۰و۵۰شمسی در منزل مرحوم ذوالمجد واقع درشهر تهران برگزار می‌شد.

مسئولان از تجربیاتم استفاده کنند

در رونمایی کتاب «جنگ و دولت» در خاطرات دکتر سید‌محمد صدر مطرح شد

مسئولان از تجربیاتم استفاده کنند

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳ | نظر

محمد قبادی که سال‌هاست در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی فعالیت می‌کند، این بار در حوزه هنری، شاهد رونمایی جدیدترین کتابش با نام «جنگ و دولت؛ در خاطرات دکتر سید محمد صدر» بود.

شاعران خاکریزهای هویت ایرانی را در طول تاریخ حفظ کرده‌اند

علی محمد مؤدب:

شاعران خاکریزهای هویت ایرانی را در طول تاریخ حفظ کرده‌اند

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹ | نظر

علی محمد مودب شاعر و فعال فرهنگی، شاعران را مهمترین نگهبانان خاکریزهای هویت ایرانی در طول تاریخ توصیف کرد و نسبت شعرهای تولید شده درباره حوادث اخیر منطقه با اهمیت رویداد را متناسب ارزیابی نکرد. 

شانزده کتاب برای خلبانان نوشته‌ام

با «مهدی بابامحمودی» درباره تجربیاتش در نوشتن کتاب‌ برای حماسه خلبانان تیزپرواز گفتگو کردیم

شانزده کتاب برای خلبانان نوشته‌ام

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶ | نظر

اشاره: «مهدی بابامحمودی» اگر قرار بود درباره همه کتاب‌هایش صحبت کند، با یک گفتگوی ۱۰-۱۲ ساعته روبرو بودیم. او که سالهاست روی نوشتن درباره رشادت‌های این گروه مهم از رزم‌آوران دفاع مقدس تمرکز کرده است، اهل تبلیغ کارهایش نیست و این، وظیفه ما رسانه‌ای‌ها برای گفتن درباره کتاب‌هایش را سنگین‌تر می‌کند.

گیشه داغ پاییزی

مخاطبان و فروش سینما در فصل پاییز افزایش یافته‌است

گیشه داغ پاییزی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸ | نظر

فصل پاییز با روزهای کوتاه و شب‌های بلندش که می‌طلبید مردم دنبال بهانه‌ای مانند سینما رفتن برای گذران آن باشند، سپری شد. در این فصل ۱۵ فیلم سینمایی اکران شدند و به طور کلی فصل پاییز توانست ۵۸۰‌میلیارد و ۱۲۲ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۲۰۰ تومان را تا پایان روز جمعه ۳۰ آذر به گیشه سینماها به ارمغان آورد و ۱۰ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۵۶‌نفر از مخاطبان دوستدار سینما را به خود جذب کند.

باستانی پاریزی در گذرهای پرپیچ و خم تاریخ

باستانی پاریزی در گذرهای پرپیچ و خم تاریخ

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰ | نظر

سوم دی، زادروز مورخی برجسته و نامداراست که آثارارزشمندی درحوزه‌های مختلف تاریخ و تمدن ایرانی ازخود به‌یادگار گذاشت.شیوه تاریخنگاری او با دیگر پژوهشگران این عرصه تفاوت‌هایی داشت.

تئاتر عروسکی، مردمی‌ترین هنر نمایشی

تئاتر عروسکی، مردمی‌ترین هنر نمایشی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱ | نظر

بیستمین جشنواره تهران-مبارک با هدف جذب جوانان و علاقه‌مندان، تحولاتی اساسی از جمله ایجاد بخش‌های جدید رقابتی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور چهره‌های برجسته را به‌اجرا گذاشته است تا کیفیت و جذابیت هنر تئاتر عروسکی را ارتقا دهد.