امام حسن عسکری(ع) زمینه ساز عصر غیبت

۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰

امام حسن عسگری(ع) با اثبات ولادت حضرت مهدی(عج) برای آیندگان و حفاظت از جان ایشان در برابر حکومت‌های آن زمان، این دو مسئولیت خطیر را به انجام رساندند که موجب زمینه‌سازی ولایت امام عصر(عج) شد.

نگاهی به فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و علمی امام حسن عسکری (ع)؛

درس‌هایی که امام حسن عسکری (ع) به آیندگان دادند

۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰

حضرت امام حسن عسکری(ع)، در طول زندگی ارزشمندشان با وجود همه فشارها و نظارت‌‌های مداوم حکومت عباسی، فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و علمی تاثیرگذاری را در جهت حفظ اسلام و مبارزه با افکار ضد اسلامی انجام دادند.

به مناسبت سالروز وفات علامه طباطبایی؛

عدالت اجتماعی در فلسفه سیاسی علامه طباطبایی

۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲

دو موضوع اصلی فلسفه سیاسی عبارت‌اند از «حکومت» و «قانون» و دیگر موضوعات فلسفه سیاسی ازجمله عدالت اجتماعی نیز به همین دو موضوع مربوط است. عدالت اجتماعی مفهوم نسبتاً جدیدی است که درگذشته به این صورت مطرح نبوده و مفهوم عدالت که در فلسفه سیاسی کلاسیک و اندیشه سقراط و افلاطون و ارسطو مطرح‌شده بود تفاوت دارد. علامه طباطبایی اندیشمندی مهم در حوزه فلسفه اسلامی در دوره معاصر است و می‌توان مفهوم عدالت اجتماعی را در فلسفه سیاسی علامه طباطبایی بررسی کرد.

علامه طباطبایی، مدرس بزرگ اندیشه اسلامی بود

۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴

شرح صدر علمی علامه طباطبایی تا اندازه ای وسعت داشت که نه تنها علاقمند به مطالعه مذاهب جهان بود بلکه خود به تفسیر آنها نیز می پرداخت.

زندگی به شیوه امام رضا علیه‌السلام

۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱

قرآن بزرگ‌ترین کتابی است که می‌توان از آن فرازهای مهم و گسترده‌ای از سبک زندگی را به دست آورد که الگوی جامعی را در اختیار انسان قرار می‌دهد. پس از قرآن سیره معصومین راهبر انسان‌هاست.

درس‌هایی از سبک زندگی امام هشتم؛

سیره و سبک زندگی امام رضا(ع) بهترین الگوی سبک زندگی اسلامی است

۱۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

اگر می‌خواهیم در دنیا و آخرت عاقبت بخیر باشیم باید آن چراکه اهل‌بیت(ع) برای ما بیان کردند به آن عمل کنیم.

حجت‌الاسلام ابراهیمی پور:

سیره مدیریتی پیامبر اکرم (ص) براساس تقوا و تلاش افراد در احیای دین بود

۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: در سیره مدیریتی پیامبر (ص) به هیچ وجه احترام به مسایل قبیله‌ای و خونی ربطی نداشت بلکه احترام و منزلت افراد بر اساس تقوا و تلاش آنها در احیای دین بود.

مدیران منشور و توصیه‌های مدیریتی پیامبر اکرم (ص) را به دقت مطالعه کنند

۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰

کاری که نبی مکرم اسلام (ص) انجام دادند ایجاد تحول در بنیان فرهنگ بود و فرهنگ تعریف می‌شود به مجموعه‌ای از عقاید و ارزشها و هنجارها و رفتارها و نمادها که اینها مبتنی بر هم هستند؛ یعنی رفتار ما مبتنی بر هنجار است و هنجارها مبتنی بر ارزشها و ارزشها مبتنی بر باورها هستند.

جام‌جم آنلاین گزارش می‌دهد؛

همچون پیامبراکرم(ص) به جوانان اعتماد کنید

۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵

ماهیت حکومت دینی در چهارچوب تعلیم و تربیت اسلامی می‌گنجد و می‌بینیم که در همین منظومه پیامبر اکرم در عین حال که رسول خدا است حاکم و مربی هم هست و در این نگاه مربیگری به مسلمانان فرصت می ‌دهد که خودشان انتخاب کنند. به عنوان نمونه در جنگ احد نظر پیامبر این بود که در داخل شهر مبارزه کنند اما جوانها اصرار داشتند که جنگ در بیرون شهر انجام شود و پیامبر اکرم علی رغم میل باطنی خود، به نظر آنان احترام گذاشت و در بیرون شهر مبارزه کردند.

حجت الاسلام هدایت:

اهتمام پیامبر (ص) به استفاده از ظرفیت جوانان/ رسیدن به اهداف والای جامعه با به کار گیری استعدادهای جوانان

۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اهتمام پیامبر اکرم (ص) به استفاده از ظرفیت های جوانان گفت: بی شک نه تنها جوانان بلکه مسئولین کشور باید توجه جدی به استفاده از ظرفیت های جوانان داشته باشند تا در به کار گیری استعدادهای عظیم آنها بتوانند به اهداف والای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برسند.

قبلی۹بعدی