از توسعه کتابخانه دیجیتال تا تلاش برای تبیین مهدویت

در هفتمین روز درگذشت علامه علی کورانی(ره)،چندپرده از فعالیت‌های علمی و پژوهشی او را بررسی کردیم

از توسعه کتابخانه دیجیتال تا تلاش برای تبیین مهدویت

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴

علامه علی کورانی سحرگاه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۸۰ سالگی بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت. این خبر ذهن کسانی که اهل کتاب و کتابخوانی پیرامون مباحث دینی هستند را در اولین گام به «عصر الظهور» او سوق می‌دهد اما این همه داستان زندگی علمی شیخ علی کورانی نیست.

‌آرایی جدید برای نیازهای روز جامعه

معرفی و مرور شاخص‌ترین تالیفات شهیدجمهور، آیت‌ا...سید ابراهیم رئیسی

‌آرایی جدید برای نیازهای روز جامعه

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

شهید آیت‌ا...سیدابراهیم رئیسی به جز خدمات اجرایی در حوزه‌های گوناگون، تالیفاتی در حوزه فقه از‌جمله «ارث بی‌وارث»،«تعارض اصل و ظاهر در فقه و قانون» و «قواعد فقه» را در کارنامه علمی خویش داشت.

عاشقانه فرشته و محسن

چند خط برای «شنبه» نوشته محمدمهدی بهداروند از انتشارات حماسه یاران

عاشقانه فرشته و محسن

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

فکر کن در دنیای پیچیده امروز که رسانه تقریبا بر همه اسباب و ابزارهای قدیمی و جدید غلبه پیدا کرده و پیر و جوان و خرد و کلان، همه و همه دنبال ثبت و ارسال و دیده شدن عکس و تفضیلات‌شان در هرجا که جا دارد و می‌شود هستند، کسی پیدا شود که شرط اول حضورش در جمعی، دیده نشدن و نبودن دوربین و منتشر نشدن عکس و تفضیلاتش باشد و یک عمر این‌سان زندگی کند و در دنیای گیگ‌ها و هاردهای متراکم پر از عکس‌های خانوادگی، تقریبا هیچ عکسی از او به‌جا نمانده باشد و قضا را یک‌بار در یکی از دیدارهای عمومی عکسش لو برود و همان یک قطعه عکس بشود سرنخ رسیدن سرویس جاسوسی صهیونیست‌ها به او و پشت‌بند آن، شهادتش به دست شقی‌ترین انسان‌نماهای معاصر؛ یعنی اولاد اسرائیل.

کوالالامپور، نمایشگاه بین المللی کتاب KLIBF | حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در بخش سفیران کتاب

کوالالامپور، نمایشگاه بین المللی کتاب KLIBF | حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در بخش سفیران کتاب

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷

همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب KLIBF در مالزی، جمهوری اسلامی ایران در بخش سفیران کتاب در حوزه "حقوق نشر آسیایی" شرکت کرده است.

روایت ماندگار حماسه ۲۵ مِی۲۰۰۰

در سالگرد اخراج اشغالگران از لبنان کتاب‌های مربوط به مقاومت بررسی شد

روایت ماندگار حماسه ۲۵ مِی۲۰۰۰

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲

شاید دست تاریخ باشد که شهادت دیپلمات مقاومت و صدای رسای مبارزان در برابر رژیم اشغالگر درصحنه‌های سیاسی جهان یعنی حسین امیرعبداللهیان با سالگرد پیروزی تاریخی حزب‌ا...درعقب راندن دشمن صهیونیستی از خاک لبنان همزمان باشد. نمادی از همکاری و همراهی میدان و دیپلماسی چرا که پیروزی حزب‌ا... هم با تلاش و مقاومت در هر دو میدان سیاسی و نظامی‌همراه بود.

آسمان به مقصد ملکوت

بررسی کتاب‌هایی درباره شهدای حوادث هوایی به عنوان پیشنهاد تولید اثر

آسمان به مقصد ملکوت

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵

درآخرین روزهای اردیبهشت امسال، سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در حین انجام یک مأموریت و سفر استانی به آذربایجان‌شرقی در اثر سانحه سقوط بالگرد به شهادت رسید. آیت‌ا... رئیسی بلندپایه ترین مقام اجراییجمهوری اسلامی است در اثر حادثه هوایی به شهادت رسیده است.

تو حافظ اقتدار ملت بودی

واکنش شاعران به شهادت خادمان ملت ادامه دارد

تو حافظ اقتدار ملت بودی

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور وگروهی ازخدمتگزاران ملت که به شهادت آنان انجامید، واکنش گسترده هنرمندان و ادبای کشور را به دنبال داشت.

ببینید | محفل شاعران به مناسبت رحلت آیت الله رئیسی

ببینید | محفل شاعران به مناسبت رحلت آیت الله رئیسی

۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸

بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا علیه‌السلام به مناسبت رحلت شهادت‌گونه‌ آیت الله رئیسی سوگواره شعری برگزار کرد.

نگاهی انتقادی به سیاست‌های آمریکا

برای مجموعه داستان «قصه‌های سرزمین دوست‌داشتنی» به قلم «ای. ال. داکترو»

نگاهی انتقادی به سیاست‌های آمریکا

۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷

ژان پل سارتر، متفکر، فیلسوف و رمان‌نویس اگزیستانسیالیست فرانسوی، در یکی از مصاحبه‌هایش با روزنامه لوموند گفت: «در برابر هر کودکی که از گرسنگی می‌میرد، رمان من، تهوع، اصلا وجود ندارد.» و در ادامه افزود: «من درد نویسنده آفریقایی را درک می‌کنم وقتی ادبیات را کنار می‌گذارد تا انقلاب برپا کند و جامعه‌ای بسازد که به ادبیات امکان وجود بدهد.» از بیان سارتر چنین می‌شود برداشت کرد که ادبیات، سلاحی است برای مبارزه با بی‌عدالتی و سوء‌استفاده‌های اجتماعی.

ترکه‌هایی بر تن ظلم

نگاهی به «ترکه‌های درخت آلبالو» نوشته مرحوم اکبر خلیلی

ترکه‌هایی بر تن ظلم

۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

«ترکه‌های درخت آلبالو» خاص آدم‌هایی است که شاخه‌ به شاخه زیاد می‌پرند. این نوشته‌ مرحوم اکبر خلیلی نمونه‌ای کهنه از یکی بخر چند تا ببر خودمان است. یک رمان تاریخی می‌خرید ولی توی کیسه‌تان همزمان چند کتاب خواهید داشت.یک قصه عاشقانه؛ یک قصه‌ امنیتی ــ سیاسی؛ یک قصه‌ جنگی؛ ویک قصه‌ اجتماعی؛همه راهمزمان ودریک کتاب.

قبلی۶بعدی