بار دیگر مرد هزار چهره
خبرهایی میرسد که حضور مهران مدیری را در تلویزیون جدیتر میکند.
خبرهایی میرسد که حضور مهران مدیری را در تلویزیون جدیتر میکند.
هفتاد و چهار سالگی راهاندازی رادیو در ایران بیانگر قدمت و قداست رادیوست؛ رسانه دیروز، امروز و فردا. رسانهای که به علت شنیداری بودن، انس و رفاقتی دیرینه با مخاطبان خود دارد و این ارتباط، بسیار صمیمی و عاطفی است. امروزه نیز با وجود حضور رقبای قدرتمندی مثل اینترنت، ماهواره و... توانسته است با توجه به ویژگیها و کارکردهایی که دارد همچنان نقش سازنده و تاثیرگذار داشته باشد.
در یکی از روزهای دهه 1930، برنامهای از رادیو آمریکا پخش شد که تاثیر زیادی بر جامعه گذاشت. نام این برنامه «جنگ کرات» ساخته اورسون ولز، کارگردان معروف و پیشرو بود. در این برنامه رادیویی گفته شده بود فضاییها از سرزمینی ناشناخته به کره زمین حمله کردهاند و بزودی همه چیز را به تسخیر خود در خواهند آورد.
رابطه سینما با تئاتر، از آغاز ظهور و حضور این رسانه جدید،از منطق و سلامت برخوردار بود. همانگونه که سینما از عوامل انسانی تئاتر(بازیگران-نویسندگان و...) و دستاوردهای فنی و ارتباطی آن بهره گرفته بود، تئاتر نیز از رهآوردهای فنآوری سینما، استقبال میکرد و بر گستره فنی خویش میافزود.
از شانزدهم فروردین 92 پس از اتمام سریالهای نوروزی، مجموعهای شش قسمتی با عنوان نیلیتر از مهتاب از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت که محصول گروه اجتماعی این شبکه بود و مخصوص پخش در ایام فاطمیه.
انیمیشن اکنون در بسیاری از کشورهای دنیا به صنعتی پویا و پولساز تبدیل شده است. کشورهایی همچون کره، چین و ژاپن با ساخت سریالهای موفق انیمیشنی بتدریج میان دیگر کشورهای جهان جایگاه ویژهای پیدا کرده اند و حتی آثار آنها مثل سری انیمیشن فوتبالیستها در ایران با استقبال بسیاری روبهرو شد، اما در این میان پرسشی مطرح میشود که جایگاه ایران در زمینه انیمیشن در بازارهای جهانی یا در مقایسه با کشورهای همجوار بهچه صورتی تعریف شده است؟
هفته گذشته فیلم تحسین شده «دهلیز» به کارگردانی بهروز شعیبی از شبکه سوم تلویزیون نمایش داده شد. فیلمی که اولین ساخته این کارگردان جوان محسوب میشود و تواناییهای او را در حوزه کارگردانی فیلم بلند داستانی نشان میدهد.
سریال «خوب، بد، زشت» به کارگردانی منوچهر هادی تولید امسال شبکه 2 است. هادی پیش از این سریال «خداحافظ بچه» را در ماه مبارک رمضان سال 91 کارگردانی کرده بود.
خاله و عموهای تلویزیونی برای بچهها، خاطره سازند چون به رویاهای کودکانه آنان احترام میگذارند، قصههایشان را باور میکنند، بیاعتنا از کنار قهر و آشتی این بچهها نمیگذرند، با آنها بازی میکنند، شعر میخوانند، حرف میزنند، میخندند و غمهای کوچک را از دلهای بزرگ کودکان پر میدهند.
یک: میگویند سالی که نکوست از بهارش پیداست.اگر این گفته حقیقت داشته باشد ـ که ظاهرا دارد ـ باید گفت امسال، تلویزیون، سال متفاوتی را تجربه خواهد کرد؛ چون همه نشانهها حکایت از این دارد که عزمی در این رسانه وجود دارد تا برای مخاطبانش بهترینها را به ارمغان بیاورد.