عضو ارشد انجمن بین‌المللی تحلیل رفتار در گفت‌وگو با سیب بیان کرد:

لکنت زبان، پدیده دوران کودکی

۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

لکنت زبان یکی از دغدغه‌های بزرگ والدینی است که تجربه پدر و مادر شدن را دارند. اختلالی که خیلی زیاد در بین کودکان کم سن و سال دیده می‌شود. برای آشنایی بیشتر با این اختلال و روش‌های درمان آن با دکتر منصور بهرامی، عضو ارشد انجمن بین‌المللی تحلیل رفتار به گفت‌وگو نشستیم.

با دکتر سیدهاشم سزاوار، متخصص قلب و عروق درباره عوامل اصلی ابتلا به بیماری‌های قلبی

سن سکته قلبی پایین‌ آمده است

۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

از سال 2000 روز 29 سپتامبر روز جهانی قلب نامگذاری شده و فدراسیون جهانی قلب با همکاری سازمان بهداشت جهانی همه ساله این روز را با برنامه‌های ویژه‌ای برای ارتقای سلامت قلب برگزار می‌کنند. هدف از نامگذاری این روز آشنایی بیشتر مردم از عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی و روش‌های مقابله با آنهاست.

با مدیر گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی به بهانه روز جهانی ناشنوایان

دیـــدن به جــای‌ شنیدن

۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

هشتم مهر ماه برابر با سی‌ام سپتامبر روزی است که یادآور ارتباط با ناشنوایان است. همه ساله در کشورهای مختلف دنیا این روز تحت عنوان «روز جهانی ناشنوایان» گرامی داشته می‌شود و هدف از انتخاب این نام، آشنایی عموم مردم با مشکلاتی است که این قشر با آن دست به گریبان هستند. هرجا صحبت از اهمیت حس شنوایی می‌شود، ذهن‌ها به سمت گفته هلن کلر نابینا و ناشنوای موفق می‌رود که می‌گفت: «اگر این فرصت به من داده می‌شد که یکی از دو حس خود را بازیابم، ترجیح می‌دادم نابینا بمانم، ولی بشنوم.» با وجود اهمیت زیاد این حس، اما مدیرگروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران معتقد است که هنوز فرهنگ برخورد با ناشنوایی و ناشنوایان در کشور ایجاد نشده است. برای آشنایی بیشتر با مشکلات این قشر دقایقی را با دکتر سعید فراهانی به گفت‌وگو نشستیم .

از «سیب» بپرسید

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

بهروز. الف هستم و از تهران پیامک می‌زنم. (09190000229) 27 سال دارم. به نظافت فردی‌ام بسیار حساس و دقیق هستم، اما چند روزی است صبح‌ها دچار قی چشم می‌شوم. این مساله با هیچ عارضه دیگری مثل درد، خارش یا سوزش همراه نیست. چند بار چشمم را با چای شستم، اما تاثیری نداشت. نگران هستم که این مساله به بینایی من آسیب بزند. علت ایجاد قی چشم چیست و برای درمان آن باید چه کار کنم؟

چگونه یبوست را مهار‌کنیم؟

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

پزشکان یبوست را مادر بیماری‌ها می‌دانند پس دقت کنید که دچار این بیماری نشوید و اگر مبتلا شدید سریع به فکر درمان باشید. در اینجا چند راهکار برای درمان یبوست عنوان می‌شود.

گفت‌و گو با دکتر داریوش دائر، متخصص پوست و مو درباره بیماری زونا

آبله‌ای‌ که در بزرگسالی می‌آید!

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

بیماری زونا یا همان آبله مرغان بزرگسالی ناشی از فعالیت دوباره ویروس آبله است که باعث بروز دردهای مزمن می‌شود. سالانه میلیون‌ها نفر در سنین بزرگسالی به این بیماری مبتلا می‌شوند و عامل اصلی آن را ویروس «هرپس زوستر» می‌دانند که در بدن زنده می‌ماند و با ضعیف شدن بدن دوباره فعال می‌شود. با دکتر داریوش دائر، متخصص پوست و مو درخصوص این بیماری، درباره علائم و روش‌های مقابله با آن گفت‌وگو کرده‌ایم.

طب سنتی

سماق: دفع کننده سموم

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

یکی از منابع ویتامین C است. سماق، خون را قلیایی و سموم بدن را دفع می‌کند. آنچه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد پوست دانه‌های سماق است.

8 پوست میوه و سبزیجات که نباید از دستشان داد

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

خیلی از ما زمانی که می‌خواهیم از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و دور می‌ریزیم. بی‌خبر از این‌که نمی‌دانیم همین پوست و برگ می‌تواند مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی داشته باشد که در بعضی موارد این میزان حتی بیشتر از مقداری است که در بخش‌های مورد استفاده وجود دارد.

ماهی‌ بیشتر، افسردگی‌ کمتر

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

محققان اخیرا دریافته‌اند افرادی که مقدار زیادی ماهی در رژیم غذایی‌‌شان دارند تا 17 درصد کمتر نسبت به کسانی که اصلا ماهی نمی‌خورند دچار افسردگی می‌شوند.‌

نکاتی برای‌ بچه مدرسه‌ای‌ها

به دوش کشیدن بار سنگین سلامتی

۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

فصل پاییز که نزدیک می‌شود، همه فکر و ذهن والدین، مدرسه رفتن فرزندانشان می‌شود و تلاش می‌کنند با فراهم کردن تمام امکانات، کاری کنند که آنها در آرامش درس بخوانند. در این میان کودکانی که سه ماه تعطیلات را خوش گذرانده‌اند، ممکن است با ناراحتی از اتمام تعطیلات تابستانی، از شروع فصل مدارس استقبال نکنند. هر کدام از دانش‌آموزان تجربه متفاوتی از مدرسه دارند. عده‌ای از آنها با شور و هیجان وصف‌ناپذیری وارد کلاس‌های درس می‌شوند در حالی که برای عده‌ای دیگر، قرار گرفتن در چنین شرایطی می‌تواند اضطراب‌آور و پراسترس باشد. رعایت برخی اصول ساده در دوران مدرسه می‌تواند علاوه بر حفظ سلامت دانش‌آموزان، آنها را در درس و تکالیف موفق‌تر کند.

قبلی۹بعدی