غذایی‌ به سبزی بهار

خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹

این خورشت خوشمزه و متفاوت را باید در فصل بهار و زمان تازگی باقالی تهیه کرد البته می‌توان در فصل‌های دیگر هم آن را پخت اما دیگر خاصیت و ظاهر متفاوت با رنگ سبز روشن را نمی‌توان از آن انتظار داشت.

فوت و فن‌های تهیه «گوش‌ فیل»

فوت و فن‌های تهیه «گوش‌ فیل»

۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷

طرز تهیه «گوش‌ فیل» را در ادامه بخوانید.

دسر بی نظیر بوشهری

طرز تهیه لگیمات؛

دسر بی نظیر بوشهری

۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵

لگیمات یک نوع شیرینی عربی است که در بوشهر هم پخته می‌شود. شیرینی‌ای که شبیه به بامیه است و می‌شود با انواع و اقسام شکلات و پودر قند و .. آن را تزیین و هیجان‌انگیز کرد.

معجونی که به بدنتان جان دوباره می‌بخشد (+دستور تهیه)

یک مکمل گیاهی معجزه آسا

معجونی که به بدنتان جان دوباره می‌بخشد (+دستور تهیه)

۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱

اگر قصد مصرف یک مکمل گیاهی معجزه آسا را دارید می‌توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه چند دسر خوشمزه

طرز تهیه چند دسر خوشمزه

۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰

دسرها، بخش خوشمزه و هیجان‌انگیز وعده‌های غذایی هستند که خوشبختانه تهیه آنها نیاز به زمان و هزینه کمی دارد. دسرها در فرهنگ‌های غذایی کشورهای مختلف به عنوان پایان وعده غذایی مصرف می‌شوند.

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی

۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۹

نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده‌ی اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است.

طرز تهیه ریزوتو؛ متفاوت و جذاب

طرز تهیه ریزوتو؛ متفاوت و جذاب

۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴

«ریزوتو» نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوه‌های مختلف مزه‌دار می‌شود.

طرز تهیه بامیه

به استقبال ماه رمضان برویم

طرز تهیه بامیه

۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

کمتر از دو هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانه‌نشینی برای خیلی‌ها ادامه دارد و می‌توانیم دست به کار شویم و هیجان درست‌کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم. یکی از این شیرینی‌ها بامیه است که به راحتی می‌توانیم در خانه درست کنیم.

به استقبال ماه رمضان برویم

طرز تهیه بامیه؛

به استقبال ماه رمضان برویم

۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸

کمتر از دو هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است.

آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه خاگینه؛

آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه

۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳

خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم‌مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می‌شود. خاگینه، یکی از قدیمی‌ترین دسرهای و میان وعده‌های سنتی ایرانی است که طرز تهیه‌ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. آرد و تخم‌مرغ از مواد اصلی تشکیل‌دهنده خاگینه هستند.

قبلی۳۰بعدی