سیاست-جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

اتصال خراسان جنوبی به کریدور شمال-جنوب اولویت راهبردی است
پزشکیان در تشریح نتایج سفر دولت وفاق ملی به خراسان جنوبی

اتصال خراسان جنوبی به کریدور شمال-جنوب اولویت راهبردی است

پزشکیان: مشکلات کشور مربوط به امروز و دیروز نیست/ وفاق و تغییر زمان‌بر است

پزشکیان: مشکلات کشور مربوط به امروز و دیروز نیست/ وفاق و تغییر زمان‌بر است

۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷ | نظر

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مشکلات و بحران های کشور مربوط به امروز و دیروز نیست،گفت: با وجود همه مشکلات، موانع و کمبود منابع برای حل مشکلات کشور برنامه داریم و با کمک و همراهی مردم و کارشناسان و متخصصان مشکلات را حل خواهیم کرد.

ایران و روسیه یک گام به جلو

وزرای خارجه ایران و روسیه در مسکو بر ایجاد نقشه راه همکاری‌های مشترک دو کشور تاکید کردند

ایران و روسیه یک گام به جلو

۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶ | نظر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در چارچوب سفری رسمی به روسیه با سرگئی لاوروف، همتای روس خود در عمارت وزارت امور خارجه روسیه دیدار کرد. این مذاکرات که در فضایی بسیار صمیمانه و سازنده برگزار شد، در نهایت به امضای نخستین سند برنامه‌ رایزنی‌های سیاسی میان دو وزارتخانه برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۸ انجامید‌؛ سندی که به‌منزله‌ نقشه راه روابط دو کشور در سال‌های پیش‌رو محسوب می‌شود.

ذخیره ۹۰۰ هزار بشکه نفت با ۱۰درصد صرفه‌جویی

رئیس‌جمهور در خراسان جنوبی؛

ذخیره ۹۰۰ هزار بشکه نفت با ۱۰درصد صرفه‌جویی

۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹ | نظر

رئیس‌جمهور با اشاره به ناترازی بالا در بخش انرژی بخاطر متناسب نبودن منابع و مصارف و اینکه ما وارث ناترازی هستیم نه عامل آن، گفت: رفع مشکل انرژی و زیرساخت‌های حمل و نقل اولویت مهم دولت و سیاست نظام است و برای رفع این ناترازی، مدیریت مصرف انرژی یک امر ضروری بود که نسبت به آن اقدام کردیم.

وحدت، عدالت و مقاومت

سه‌گانه جایزه جهانی امام خمینی(ره):

وحدت، عدالت و مقاومت

۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳ | نظر

نخستین دوره جایزه دو سالانه امام خمینی(ره) با معرفی۱۵نفر از بزرگان جهان‌اسلام از ایران و ۱۴کشور جهان به کار خود پایان داد.

کریدور شمال-جنوب در کانون رایزنی‌‌ها

کریدور شمال-جنوب در کانون رایزنی‌‌ها

۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵ | نظر

در روزهای اخیر دنیای دیپلماسی شاهد حجم بالای دیدارها و رفت وآمد میان مقامات و سران تهران و مسکو بود؛ به شکلی که در کمتر از یک هفته پس از دیدار دو رئیس‌جمهور درحاشیه اجلاس صلح و اعتماد در عشق‌آباد، پایتخت ترکمنستان، روز گذشته سید‌عباس عراقچی در مسکو با سرگئی لاوروف، وزیرخارجه روسیه دیدارکرد و دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در تهران میزبان ویتالی ساویف، معاون نخست‌وزیر فدراسیون روسیه بود؛ ‌دیداری که در امتداد تفاهمات سطح عالی میان رؤسای جمهور دو کشور و با هدف رفع موانع موجود و ورود به فاز عملیاتی انجام شد.

مقابل نظام سلطه قدرتمندانه می‌ایستیم

جانشین فرمانده کل سپاه؛

مقابل نظام سلطه قدرتمندانه می‌ایستیم

۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳ | نظر

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به جنگ ترکیبی استکبار جهانی علیه ملت ایران، گفت: توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه موفق نبوده و این نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی است.

سخنگوی سپاه: جنگ ۱۲ روزه نبردی تمدنی بود

سخنگوی سپاه: جنگ ۱۲ روزه نبردی تمدنی بود

۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵ | نظر

سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جنگ ۱۲ روزه طرحی از پیش طراحی شده برای براندازی نظام و نبردی تمدنی، هویتی و گفتمانی علیه جمهوری اسلامی ایران بود.