سند مظلومیت شیعه

برای کتاب «بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک» از مرحوم آیت‌ا... آقامجتبی طهرانی

سند مظلومیت شیعه

۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷ | نظر

خطبه فدکیه در کنار خطبه غدیر، از مهم‌ترین اسناد بنیادین شیعه در بیان مبانی اصیل اسلامی و تبیین جایگاه ولایت و امامت است. این خطبه که توسط حضرت زهرا(س) در مسجد پیامبر در مدینه و پس از رحلت حضرت رسول و ماجراهای سقیفه و غصب خلافت و در برابر جمعیت زیادی از مهاجرین و انصار ساکن این شهر بیان شده، دارای روایان و اسناد دقیق و مطمئنی است. متاسفانه برخی نگاهی بسیار ساده‌انگارانه و حداقلی به خطبه فدکیه دارند و آن‌را صرفا در حد یک اعتراض حقوقی از طرف حضرت زهرا نسبت به بازپس‌گیری حق‌شان در مورد باغ فدک می‌دانند.

دنیای جذاب‌قاضی و دادگاه!

نگاهی به تجربه‌ای کر‌ه‌ای در عرصه سریال‌های قضایی

دنیای جذاب‌قاضی و دادگاه!

۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸ | نظر

مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی» که در شب‌های تابستان و پاییز شاهد پخش آن از شبکه دوی سیما بودیم، بسیاری از اطلاعاتی را که مخاطبان تلویزیون می‌بایست از آداب دادگاه، آیین دادرسی، جایگاه متهم و شاکی، بزهکاران، موارد خلاف در جامعه، زیرپاگذاشتن حقوق دیگران، قوانین شهروندی و دیگر مسائل قضایی بدانند، در قاب تلویزیون به نمایش گذاشت.

مدیریت فرهنگی در كلانشهرها

مراکز فرهنگی در توسعه اجتماعی چه نقشی ایفا می‌کنند

مدیریت فرهنگی در كلانشهرها

۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵ | نظر

تمناها و تقاضاهای فرهنگی در دوران جدید که پس از گذشت یک قرن از آغاز فرآیند توسعه معاصر ایجاد شده، طی چند دهه آینده سبب می‌شود شهرنشینی از شكوفایی فرهنگی بیش‌تری برخوردار شود.

شکوه پاکی

گفت‌وگوی «جام‌جم» با تهیه‌کننده مستند «خونه مامان شکوه» برگزیده سینما حقیقت

شکوه پاکی

۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵ | نظر

«خونه مامان شکوه» مستندی ۷۶دقیقه‌ای است که به موضوع ترک اعتیاد می‌پردازد. فیلمی اثرگذار درباره دختران معتادی که با حمایت مامان شکوه، صاحب خانه‌ای که خود حدود ۲۰ سال پیش اعتیادش را کنار گذاشته، در نبرد با اعتیاد به دنبال راهی برای رهایی از این تباهی هستند.

هالیوود،خانه‌یهودیان

وقتی اسپیلبرگ، سانسور را به رسمیت می‌شناسد

هالیوود،خانه‌یهودیان

۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶ | نظر

در صحنه‌ای از فیلم «خانواده فیبلمن» تازه‌ترین فیلم استیون اسپیلبرگ، سمیوئل فیبلمن جوان یا همان «سمی» که به تازگی با یک دوربین ۸ میلیمتری مشغول فیلم‌سازی آماتور شده به درخواست پدر و برای تسکین احوال مادرش (میتزی) که در سوگ مادر خود نشسته، قرار می‌شود فیلمی را که از یک پیک نیک خانوادگی برداشته، تدوین کرده و در جمع خانواده به نمایش درآورد.