رسانه ملی در خط مقدم مصاف با امپراتوری دروغ
در روزگار قدیم، پادشاه ظالم و مردم فریبی تصمیم گرفت اخبار درون قصر را در یک روزنامه دیواری، روزانه به آگاهی مردمش برساند!
در روزگار قدیم، پادشاه ظالم و مردم فریبی تصمیم گرفت اخبار درون قصر را در یک روزنامه دیواری، روزانه به آگاهی مردمش برساند!
پلورالیسم فرهنگی که دامنگیر شبکه نمایشخانگی شده، مقدمه فروپاشی فرهنگی جامعه به جای براندازی ناممکن نظامی است.
دکتر محمدحسن زورق که بیش از ۲۰ تالیف در زمینه ارتباطات، سیاست، تاریخ و ادبیات دارد، سالهاست به تدریس دانش مرتبط با حوزههای مدیریت، جامعهشناسی، ارتباطات و تاریخ مشغول است.
۱- «غلط میکنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد.» این جمله تاریخی امامخمینی(ره) که در ۶خرداد ۶۰ در ماجرای بنیصدر بیان شد قابلیت تعمیم به موضوعات مختلف در ادوار مختلف را دارد. پس از انتخابات ۸۸ و بلوای ایجادشده توسط حامیان کاندیدای شکستخورده که خواستار ابطال انتخابات بودند این جمله امام به نحوی دیگر توسط بزرگان گفته شد که امروز هم در برابر موضوعات مختلف خرد و کلان -که در حوزههای گوناگون رخ میدهد- همچنان کاربرد دارد.
هنرهای نمایشی در قالبهایی چون رسوم، سنتها و آیینها یکی از دیرینترین رسانههای فرهنگی و زبانهای نامحدود ارتباطات انسانی به شمار میروند. بهعبارتی میتوان مناسک را نخستین شکل از جنبههای کابردی نمایش در جریان زندگی برشمرد.
ابتکارات برنامهسازی در سیما، به تدریج در حال گسترش و تنوع است. چرخشی نیز از موضوعات عام به سمت موضوعات دینی و مذهبی، در این نوع برنامهسازی دیده می شود. بروز و ظهور برنامههایی چون «حسینیه معلی» و «محفل» از این برنامههاست که استقبال بسیاری را فراتر از پخش داخلی برانگیخته است.
متنی در مخالفت با حسینیه معلی، دیدم. ظاهرا متنی رادیکال به قلم محسن حسام مظاهری در نقد ماهیت و اهداف این برنامه است اما مشکل اساسی آن نه نقد، بلکه فهم نادرست از هستی یک برنامه تلویزیونی است. بدفهمی دلایل گوناگون دارد. گاه ریشه شناختی دارد و از فقد معرفت درباره وجود یک پدیده برمیخیزد.
حجتالاسلاموالمسلمین حمید پارسانیا، یکی از افراد مطرح در زمینه حکمت صدرایی در زمان معاصر است. بسیاری از آثار عمده آیتا... جوادیآملی، ازجمله رحیق مختوم(شرح حکمتمتعالیه در۳۲جلد)، عین نضاخ(۳جلد)، شریعت در آینه معرفت و شناختشناسی در قرآن توسط وی تنظیم و تدوین یافتهاست. پارسانیا در چالش با رویکردهای معرفتی مدرن، دغدغه بازسازی و احیای میراث معرفتی دنیای اسلام را همواره تعقیب میکند. بازخوانی علم مدرن از طریق بازسازی علوم دینی، روح حاکم بر بسیاری از اندیشههای انتقادی اوست.
جشن باشکوه عید غدیر خم در سال ۱۴۰۲ نیز به عنوان یک نقطهعطف در برگزاری رویدادهای ملی و مذهبی با رنگ و شور مردمی کشورمان در تاریخ ثبت شد. جشنی که هم میزبانان آن مردم و خیرین بودند و هم مهمانانش را اقشار و گروههای مختلف تشکیل دادند. تجمعی که تجلی مهر و همدلی مردم زیر پرچم عشق به امامت و ولایت است و تجربهای موفق در شادی و نشاط معنوی محسوب میشود.