روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

غذاهای ایرانی

روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

برخی به دلایل بهداشتی تمایل دارند که تمیز کردن کله پاچه را انجام دهند تا با خیالی راحت از آن استفاده کنند.

فوت و فن‌ تهیه رب انار

غذاهای ایرانی

فوت و فن‌ تهیه رب انار

۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

هرچند رب انار کارخانه‌ای با برندهای مختلف در بازار هست اما بی‌شک ناخالصی‌هایی در آن وجود دارد بنابراین بهتر است این چاشنی را در خانه درست کنیم.

طرز تهیه ترشی فلفل؛ تند اما فوق‌العاده

غذاهای ایرانی

طرز تهیه ترشی فلفل؛ تند اما فوق‌العاده

۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰

اگر به فلفل علاقه دارید و همه‌چیز را تند می‌خورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.

چطور در خانه آب زرشک درست کنیم؟

دسر و شیرینی

چطور در خانه آب زرشک درست کنیم؟

۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۶

اصولا در فصل پاییز غلظت خون بالا می‌رود و چه‌چیز بهتر از خوردن نوشیدنی‌هایی که این غلظت را به حداقل برساند؟ آب زرشک بهترین نوشیدنی برای این مسئله است و به راحتی هم می‌توانیم آن را در خانه درست کنیم.

چغرتمه؛ غذای جذاب گیلانی

غذاهای ایرانی

چغرتمه؛ غذای جذاب گیلانی

۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴

چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد.

چهار روش برای خشک کردن خرمالو

تغذیه سالم

چهار روش برای خشک کردن خرمالو

۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

خرمالوی خشک شده را می توانید در کنار آجیل به عنوان پذیرایی، در پخت و پز و تزیین شیرینی و کیک استفاده کنید.

طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم

غذاهای ایرانی

طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم

۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

طرفداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو می‌گویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط می‌شود جذابیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر جذاب می‌کند.

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم‌دهنده سنتی

غذاهای ایرانی

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم‌دهنده سنتی

۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

لیمو عمانی از دسته خوراکی‌ هایی است که می‌توانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید.

طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۶

پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوه‌ای که می‌توان از آن مربا و ترشی‌های خوشمزه‌ای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعم‌های مختلفی را ساخت.

فوت و فن‌ های تهیه شیرینی ناپلئونی

دسر و شیرینی

فوت و فن‌ های تهیه شیرینی ناپلئونی

۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

شیرینی ناپلئونی هرچند درست‌ کردن و خوردنش سخت است اما جذاب است؛ پس دست به کار شوید.

قبلی۱۶بعدی