محور وفاق مردم ایران امام حسین یا ملی گرایی و سکولاریسم؟

محور وفاق مردم ایران امام حسین یا ملی گرایی و سکولاریسم؟

۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱

پس از آغاز جنگ تحمیلی دوم، با روشن‌شدن حقایق در مورد ذات و اهداف شوم دشمنان ایران اسلامی، برای همه آزادگان جهان و به‌ویژه آحاد مردم ایران و شکل‌‌گیری روند بی‌سابقه اعلام پشیمانی بسیاری از افراد فریب‌خورده گرفتار در دام براندازان نظام مقدس جمهوری اسلامی و پویش‌های عذرخواهی از امام امت و رهبرحکیم و فرزانه انقلاب و نیز در حالی که موج فزاینده تحسین مردم مسلمان ایران و رهبری معظم انقلاب اسلامی، به خاطر ایستادگی و پیروزی در برابر فرعون‌های زمان به اوج خود رسیده، جریانی مرموز در داخل کشور به منظور ایجاد مانع در این روند مبارک رو به رشد، درصدد مختل کردن نظام محاسباتی مردم، از طریق دستکاری در رمز پیروزی و سعادت آنها و ایجاد شقاق بین مردم بر آمده و طالب آن هستند که یا از اساس اسلام را از معادلات حکمرانی در ایران حذف و ملی‌گرایی لیبرال را جایگزین آن کنند یا دست‌کم اسلام سکولار را جایگزین اسلام سیاسی کنند. 

اسرائیل در سراشیبی نابودی

۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸

جمهوری اسلامی در مواجهه با جنگ ضمن این‌که هیچ‌گاه جنگ‌طلب نبوده،‌ نشان داد دفاع می‌کنیم و رژیم صهیونیستی را پشیمان می‌کنیم. رژیم صهیونیستی در یک تعارض و بن‌بست قرار گرفته است و شرایط امروزش درست مانند شرایط بعد از جنگ ۳۳روزه لبنان است.

عکس | نیویورک‌ تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

عکس | نیویورک‌ تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴

رسانه آمریکایی بر اساس گفت‌وگو با شاهدان عینی حمله به زندان اوین، نزدیکان و خانواده زندانیان و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای جزئیاتی را از ابعاد این حمله ارائه داد که نشان می‌دهد آسیب‌های بر جای ماند از این حمله با ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر «نمادین» بودن این حمله غیرقانونی به مکانی غیرنظامی فاصله زیادی دارد.

بی‌معنا بودن مذاکره با غرب

بی‌معنا بودن مذاکره با غرب

۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹

در مورد تلاش مجدد غرب برای آغاز مذاکره باید گفت که از همان روزهای نخست مذاکرات پیش از تهاجم به ایران هم مشخص بود مسیر و مفهومی که غرب از مذاکره انتظار دارد با رویکرد مردم بزرگ ایران و مقام معظم رهبری درتعارض آشکار است، مذاکره از نظر غرب راهکاری برای تسلیم‌سازی ایران بود و درواقع قطعه‌ای از پروژه اعمال فشار.

ما و راز زنده حسین شهید(ع) در پساعاشورا

ما و راز زنده حسین شهید(ع) در پساعاشورا

۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴

هرگز جهان و البته جهان اسلام به‌ویژه، به اندازه امروز نیندیشیده و نیازموده و باور نکرده بود که حسین یک راز زنده و نازدودنی و انکار‌ناپذیر و سفینه نجات است تا ظهور منجی و امام عدل جهانی(عج).

حضور دشمن‌شکن

حضور دشمن‌شکن

۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸

در پی نقش‌برآب‌شدن تبلیغات چند روز گذشته دشمن درباره عدم حضور مقام معظم رهبری در مراسم عزاداری امام‌حسین(ع) در حسینیه امام‌خمینی(ره) نکات مهمی را باید مورد ملاحظه قرار داد.

اقتدار حسینی رهبری

اقتدار حسینی رهبری

۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳

حضور مقام معظم رهبری در مراسم روضه ابا عبد‌الله الحسین در حسینیه امام خمینی (‌ره) نشانه‌ دیگری است از عزم راسخ و اقتدار حسینی و پیروزی ملت بزرگ ایران در جنگ تحمیلی ۱۲روزه وهمین‌طور جلوه دیگری از شوق ملت برای بیعت مجدد با مقام عظمای ولایت.

طنین «ای ایران» از جان دل‌ها نواخته شد

رئیس سازمان انرژی اتمی:

طنین «ای ایران» از جان دل‌ها نواخته شد

۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با انتشار تصویری از حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در شب عاشورای حسینی در حسینیه امام خمینی(ره)، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «طنین "ای ایران" از جان دل‌ها نواخته شد.»

رهبر انقلاب و ترس از مرگ!

رهبر انقلاب و ترس از مرگ!

۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱

 افراد حقیر و نادان هر مسئله ای را از دیدگاه تنگ و معیوب خود می بینند و با همان ملاک در مورد دیگران قضاوت میکنند.

افشای جاسوسی آژانس از ایران در لباس نظارت

افشای جاسوسی آژانس از ایران در لباس نظارت

۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷

یک پایگاه خبری در گزارشی تفصیلی به چگونگی جاسوسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران و همکاری این نهاد بین‌المللی با آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخت.

۱بعدی