یک نام ماندگار
روز دهم اردیبهشتماه در تقویم رسمی ایران به نام «روز ملی خلیجفارس» ثبت شده است. روزی برای پاسداشت هویت تاریخی وتمامیت ارضی سرزمینی که قرنهاست بهعنوان یکی از مهمترین نقاط راهبردی جهان در قلب جنوب ایران میدرخشد.
روز دهم اردیبهشتماه در تقویم رسمی ایران به نام «روز ملی خلیجفارس» ثبت شده است. روزی برای پاسداشت هویت تاریخی وتمامیت ارضی سرزمینی که قرنهاست بهعنوان یکی از مهمترین نقاط راهبردی جهان در قلب جنوب ایران میدرخشد.
روابط ایران و آمریکا، همواره دستخوش چالشهای متعددی بوده است. برای درک بهتر این چالشها، ضروری است آنالیز دقیقی از زمینههای تاریخی، تمدنی، ایدئولوژیک، ژئوپولیتیک و استراتژیک این روابط ارائه شود.
منابع خبری متعدد ازجمله نیویورکتایمز و سیانان، از بروز مشکلاتی در مذاکرات هستهای خبر دادهاند.ظاهرا طرح موضوعات جدید ازجمله برنامه موشکی ایران و انتقال غنیسازی به خارج از کشور،موانعی جدی ایجاد کرده است.این دو مسأله بهعنوان خطوط قرمز ایران مطرح شده ومشخص نیست که آیا این ادعاهاصحت داردیا خیر.
نقض دائمی حقوق بشر در دنیای کنونی، اندیشمندان و متفکران را بهسمت بازتعریف دوباره این گفتمان سوق داده و به این نتیجه رسانده که نیازمند قرائت جدیدی از گفتمان حقوق بشر هستیم.
کمیته بررسی علل حادثه آتشسوزی در بندر شهید رجایی با صدور اطلاعیهای، نتایج اولیه بررسیهای خود را اعلام کرد.
تحلیل ما در ارتباط با عوامل تأثیرگذار در مذاکرات، یک بحث است و صحبت با افکار عمومی مردم کشور و جهان، بحث دیگری است.
حجتالاسلام والمسلمین رضایی با اشاره به جنایتهای وحشیانه رژیم صهیونیستی طی دو سال گذشته در غزه اظهار کرد: امروز مردم دنیا به واسطه اعتقادات و باورهای مردم غزه، آنها را تحسین میکنند.
رئیس جمهور گفت: امیدواریم گسترش روابط با آذربایجان موجب تامین صلح و امنیت در منطقه شود.
تغییرات شگرف و پیوسته در ساختار قدرت جهانی و مناسبات بینالمللی، ضرورتی انکارناپذیر را پیش روی ما قرار میدهد. عدم توجه به این مهم، نه فقط موجب غفلت از فرصتهای بیبدیل پیشرو خواهد شد، بلکه میتواند به اتخاذ تصمیماتی منجر شود که با منافع ملی ما در تضاد باشد. به همین دلیل، لازم است با نگاهی تحلیلی و ژرفنگر، ابعاد گوناگون این تحولات را بررسی کرده و راهکارهای مناسب برای مواجهه با آنها را تبیین کنیم.
تحلیل ما در ارتباط با عوامل تأثیرگذار در مذاکرات، یک بحث است و صحبت با افکار عمومی مردم کشور و جهان، بحث دیگری است. نکته مهم این است که ما همواره معتقد به ارتباط سازنده با افکار عمومی بوده و هستیم. چشمانداز ما نسبت به آینده مذاکرات، بستگی به عوامل مختلف دارد.