تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر به سطح برنامه‌ریزی‌شده باز می‌گردد

رئیس شرکت دولتی روس‌ اتم:

تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر به سطح برنامه‌ریزی‌شده باز می‌گردد

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۴

رئیس شرکت دولتی روس‌ اتم گفت: اطمینان داریم که این شرکت قادر خواهد بود برنامه خود برای بازگرداندن کارکنان روس نیروگاه هسته‌ای بوشهر را در هفته‌های آینده اجرایی کند.

چرایی تداوم هوشمندانه حضور خیابانی مردمی 

چرایی تداوم هوشمندانه حضور خیابانی مردمی 

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱

تجمعات خیابانی و حضور گسترده مردم در ماه‌های اخیر، به پدیده‌ای قابل توجه در فضای اجتماعی و سیاسی کشور تبدیل شده؛ حضوری که بیش از دو ماه با شور و استمرار ادامه یافته و نشان‌دهنده احساس مسئولیت عمومی در برابر تهدیدات موجود است. در این چارچوب، نقش مردم در رفع تهدیدات و مقابله با فشارهای بیرونی، به‌عنوان یک الگوی جدید مقاومت و آگاهی‌بخشی قابل بررسی است. 

دیپلماسی باید  تابع میدان باشد

دیپلماسی باید  تابع میدان باشد

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۵

در شرایط فعلی همگان بر اهمیت انسجام ملی و وحدت ملی آگاهند. هرگونه شکافی دو پیامد بسیار منفی دارد؛ اولا شقاق و جدایی در مقاومت ملی ایجاد می‌کند که لاجرم به تضعیف روحیه رزمندگان ما می‌انجامد و خطر دوم این است که هرگونه شکافی بین ملت در واقع طمع دشمن به حمله را تحریک می‌کند.

شهدای کادر درمان علم و عمل را با شهادت پیوند زدند

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)؛

شهدای کادر درمان علم و عمل را با شهادت پیوند زدند

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) در پیامی ضمن قدردانی از مجاهدت‌های کادر درمان تأکید کرد که شهدای کادر درمان در ایام جنگ تحمیلی سوم علم و عمل را با شهادت پیوند زدند.

امروز اول ماه ذی‌الحجه است

ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری:

امروز اول ماه ذی‌الحجه است

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۷

از سوی ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری امروز دوشنبه اول ماه ذی‌الحجه اعلام شد.

ابرقدرتی با سخن نو

ابرقدرتی با سخن نو

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۱

در فضای سیاسی و رسانه‌ای امروز، مهم‌ترین خلأیی که در تحلیل‌ها و روایت‌ها دیده می‌شود، ناتوانی در درک «جایگاه جدید ایران» است‌؛ جایگاهی که دیگر صرفا با مفاهیمی مانند قدرت منطقه‌ای یا حتی ابرقدرت قابل توضیح نیست.

آغاز پویش حقوقی ثبت شکایت از شبکه‌ های فارسی زبان معاند

آغاز پویش حقوقی ثبت شکایت از شبکه‌ های فارسی زبان معاند

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۴

پویش حقوقی ملت ایران برای ثبت شکایت از شبکه‌های فارسی زبان معاند آغاز به کار کرد.

ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده سپهبد شهید موسوی

ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده سپهبد شهید موسوی

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۰

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در دیدار با خانواده معظم این شهید ضمن ابلاغ سلام حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، سپهبد شهید موسوی را مجاهدی با درایت و خستگی ناپذیر توصیف کرد.

جنگ قطعا رخ خواهد داد 

جنگ قطعا رخ خواهد داد 

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰

رخ دادن حتمی جنگ خبری است که فرماندهان و تحلیل گران جنگ و تعداد فراوانی از افراد در گیر مطالعات استراتژی آمریکا و اسرائیل، به آن یقین دارند. مهمترین موضوع قطعیت اتفاق جنگ در ارتباط با میدان نیست.

از تهدید تا تعدیل: چرخش‌های ترامپ در پکن

از تهدید تا تعدیل: چرخش‌های ترامپ در پکن

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۱

سفر ترامپ به چین قرار بود صحنه بازسازی ابتکار عمل آمریکا در بحران ایران باشد اما مجموعه اخبار تازه نشان می‌دهد این سفر بیش از آن‌که به یک دستاورد راهبردی روشن برای واشنگتن منتهی شود، محدودیت‌های آمریکا در برابر واقعیت تنگه هرمز، نقش چین و هزینه‌های جهانی جنگ را آشکارتر کرده است. ترامپ کوشید از پکن امتیازی بگیرد که در میدان هرمز به‌دست نیاورده بود: وادار کردن چین به فشار بر ایران، کاهش خرید نفت از ایران، همراهی با بازگشایی تنگه‌هرمز تحت الگوی مورد نظر آمریکا و تقویت موضع واشنگتن در مذاکرات هسته‌ای. اما گزارش‌های معتبر نشان می‌دهد پکن، در عین تأکید لفظی بر بازبودن تنگه‌هرمز و مخالفت با دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، تعهد عملی روشنی برای فشار بر تهران نداد. رویترز گزارش کرده که ترامپ پس از دیدار با شی جین‌پینگ گفت، چین نیز خواهان باز شدن هرمز است اما همین گزارش تصریح می‌کند که پکن نسبت به اعمال فشار مستقیم بر ایران موضعی محتاطانه و غیرمتعهدانه داشته است.

قبلی۵بعدی