ایران به‌صورت مکرر اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته‌ ای نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی:

ایران به‌صورت مکرر اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته‌ ای نیست

۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ایران به‌صورت مکرر اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

ایران؛ محور تاریخی مقاومت 

ایران؛ محور تاریخی مقاومت 

۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

انقلاب ما سه ویژگی مهم دارد: اسلامی است و در شعار‌ها و اهدافش این مهم تبلور دارد؛ رهبری دینی دارد و مردمانش اکثرا مسلمانند که ماهیت انقلاب را می‌توان بر پایه آن «دینی» تعریف کرد. 

حضور میلیونی مردم در ۲۲ بهمن، معادلات دشمن را برهم زد

امام جمعه موقت تهران:

حضور میلیونی مردم در ۲۲ بهمن، معادلات دشمن را برهم زد

۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸

امام جمعه موقت تهران با اشاره به حضور پرشور و معنادار مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال گفت: ملت ایران پس از جنگ ۱۲ روزه و فتنه‌های اخیر، با حضور میلیونی خود در صحنه، معادلات دشمن را برهم زدند و قدرت بازدارندگی کشور را به جهانیان نشان دادند.

آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  

ستاد انتخابات کشور اعلام کرد:

آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  

۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها و تیره‌های عشایری سراسر کشور از امروز ۲۴ بهمن تا ۳۰ بهمن انجام می‌شود.

در تلاش برای بازگشت اینترنت به شرایط پایدار هستیم

وزیر ارتباطات؛

در تلاش برای بازگشت اینترنت به شرایط پایدار هستیم

۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: تمام تلاش و اولویت ااین وزارتخانه و دولت بر بازگشت اینترنت به شرایط پایدار و عادی استوار است.

لبیک تاریخی

۲۲ بهمن امسال به صحنه نمایش اقتدار مردم در برابر تهدیدات و توطئه‌های دشمنان بدل شد

لبیک تاریخی

۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰

بار دیگر حضور گسترده مردم ایران در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تصویری متفاوت از روایت‌هایی ارائه داد که طی ماه‌های اخیر در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی درباره تضعیف پایگاه اجتماعی نظام مطرح می‌شد. راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با مشارکت میلیونی مردم در سراسر کشور، به صحنه‌ای از نمایش انسجام اجتماعی و سیاسی بدل شد‌؛ حضوری که در امتداد سنت سیاسی چهار دهه گذشته، به‌عنوان یکی از شاخص‌های مشروعیت و سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی تفسیر می‌شود.  در شرایطی که همزمان با تحولات منطقه‌ای و تشدید جنگ روانی رسانه‌های معاند، تلاش‌هایی برای القای شکاف میان مردم و حاکمیت دنبال می‌شد، حضور گسترده مردم در ۱۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان کشور بار دیگر نشان داد فضای واقعی جامعه ایران فاصله قابل توجهی با روایت‌های رسانه‌ای دشمنان دارد. براساس برآوردهای برخی رسانه‌ها، ده‌ها میلیون نفر در راهپیمایی امسال حضور یافتند‌؛ آماری که البته جمعیت حاضر در بیش از ۴۰ هزار روستای کشور را در بر نمی‌گیرد.  این حضور در حالی رقم خورد که همزمان با تشدید تهدیدات خارجی، از‌جمله مواضع تهاجمی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تحلیلگران داخلی آن را نشانه‌ای از تقویت همبستگی ملی در مواجهه با فشارهای خارجی ارزیابی می‌کنند. 

هجوم فتنه‌ها و راهپیمایی ایستادگی

هجوم فتنه‌ها و راهپیمایی ایستادگی

۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴، جشن آغاز چهل و هشتمین سالگرد انقلاب اسلامی است. ویژگی سلوک امسال چیست؟ این راهپیمایی در ماه شعبان و در آستانه ماه رمضان، به معنی پافشاری و اثبات استواری بر پیمان عبودیت و طاعت الهی با طی مسیر انتظاری تا پای جان در راه ظهور امام عصر (عج) است و این ثبات قدم به معنی امضای تحمل همه فتنه‌ها و عبور سربلند از میان آنهاست.

لاریجانی: پیشنهاد مشخصی از واشنگتن دریافت نکرده‌ایم

در گفتگو با الجزیره؛

لاریجانی: پیشنهاد مشخصی از واشنگتن دریافت نکرده‌ایم

۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با تأکید بر تداوم گفت‌وگوها با آمریکا اعلام کرد تاکنون طرح مشخصی از سوی واشنگتن ارائه نشده و تماس‌های انجام‌شده در عمان صرفاً در حد تبادل پیام بوده است.

تقدیر مجلس خبرگان رهبری از مردم بصیر ایران اسلامی

تقدیر مجلس خبرگان رهبری از مردم بصیر ایران اسلامی

۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰

پس از حماسه آفرینی دوباره مردم زمان شناس ایران اسلامی در یوم الله ۲۲‌بهمن، مجلس خبرگان رهبری در پیامی از حضور دشمن شکن و مأیوس کننده دشمنان ایران و انقلاب اسلامی تجلیل کرد.

رایزنی رهبران حماس با لاریجانی در قطر

رایزنی رهبران حماس با لاریجانی در قطر

۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰

هیئتی از رهبران حماس با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دوحه دیدار و گفتگو کردند.

قبلی۵بعدی