
اعلام حمایت قاطع ایران از عضویت کامل فلسطین در سازمان بین المللی کار
بیانیه ایران در یکصد و سیزدهمین نشست کنفرانس بین المللی کار (ILO) در حمایت از مردم فلسطین قرائت شد.
بیانیه ایران در یکصد و سیزدهمین نشست کنفرانس بین المللی کار (ILO) در حمایت از مردم فلسطین قرائت شد.
اجلاس روسای بانکهای مرکزی کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای امروز ( ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در پکن برگزار میشود. در این نشست که با هدف تقویت همکاریهای پولی و بانکی میان اعضا و بررسی راهکارهای افزایش مراودات مالی برگزار میشود، قرار است پیشنهاد ایران برای تاسیس بانک مشترک میان کشورهای عضو بررسی شود تا بخشی از مراودات پولی و بانکی بین اعضا را تسهیل کند. پیشنهاد ایران با هدف کاهش وابستگی به بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول مطرح شده است. همچنین، ایجاد زیرساختهای تسویه و تامین مالی بین کشورهای عضو از دیگر موضوعات مورد بحث در این دور از اجلاس است. سازمان همکاریهای شانگهای شامل ۱۰ عضو اصلی از جمله چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و بلاروس است.
روند کاهش سهم دلار آمریکا در تجارت جهانی طی سالهای اخیر شتاب گرفته و کشورها و شرکتهای بزرگ دنیا دنبال تنوعسازی ارزهای خود برای کاهش وابستگی به دلار بوده و هستند. این امر باعث کاهش سهم دلار در تجارت بینالمللی شده است. این در حالی است که کارشناسان میگویند محدودیتهای تجاری غرب، استفاده از یوان چین در سطح جهانی را افزایش دادهاند.
روند دلارزدایی از تجارت در دنیا شکل گرفته و همه کشورها با این موضوع همسو شدهاند. با این روند و شدتگرفتن آن نظام دلارمحور در حال پایان است و کشورها با پیمانهای پولی دوجانبه یا تهاتر، دلار را از تجارت خود حذف میکنند.
با افزایش قیمت تخم مرغ در آمریکا، بسیاری از شهروندان برای تأمین نیاز روزانه خود به اجاره مرغهای تخمگذار روی آوردهاند.
قطیی گسترده برق باعث لغو شدن پروازها و سردرگمی مسافران در فرودگاه لیسبون پرتغال و البته فرودگاههای اسپانیا شده است.
اواسط سال ۱۴۰۰ بود که اعلام شد رمزارز «کینگمانی» جعلی است و کلاهبرداری در این زمینه اتفاق افتاده است. در پاییز همان سال مالباختگان مقابل شرکت بادران که سرمایههای مردم را جمعآوری کرده بود، تجمع کردند و خواستار سرمایههای خود شدند.
ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاریهای گمرکی امضا کردند.
صادرات غیرنفتی ایران به این کشور در سال ۲۰۲۴ با رشد ۱۸۰ درصدی به ۸.۶۰۹ میلیون دلار رسید. این در حالی است که صادرات کره جنوبی به ایران کاهش ۱۱ درصدی را تجربه کرده است.
صندوق بین المللی پول در پیشبینی خود، رشد اقتصاد جهانی را ۳.۳ درصد میداند و همچنین پیشبینی کرده که اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۵، ۲۰۲۶ نیز رشد ۳.۱ درصدی را تجربه خواهد کرد.