۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
گوشت قرمز در سالهای اخیر، همواره به عنوان یکی از ارکان اصلی سفره ایرانی، نه فقط یک ماده غذایی بلکه نمادی از تغذیه کامل، مهماننوازی و رفاه شناخته میشد، اما قیمت گوشت قرمز پس از سیاستهای دهه ۹۰ و کاهش میزان تولید و افزایش نرخ شدید ارز، گران شد و میزان مصرف آن در خانوارها به شدت کاهش یافت. با این حال دولت در چهار سال اخیر برای تنظیم بازار گوشت و حفظ این کالا در سفرهها اقدام به واردات آن با نرخ ارز ترجیحی و عرضه به قیمتهای تنظیم بازاری کرد که به دلیل کیفیت مناسب، مورد استقبال خانوادهها قرار گرفت.