
ببینید | اسارت در فضا
فضاپیمای دراگن به ایستگاه فضایی بینالمللی رسید. قرار است دراگُن دو فضانوردی را که مدت ۹ ماه در ایستگاه فضایی بودند، به زمین بازگرداند.
فضاپیمای دراگن به ایستگاه فضایی بینالمللی رسید. قرار است دراگُن دو فضانوردی را که مدت ۹ ماه در ایستگاه فضایی بودند، به زمین بازگرداند.
سبزهزارها در سرتاسر جهان به دلیل تغییر کاربری و واگذاری زمین به سرعت در حال ناپدید شدن هستند. این امر منجربه از بین رفتن تنوع زیستی سبزهزارها میشود. احیای مراتع متروکه با حذف پوشش گیاهی چوبی و ازسرگیری شیوههای سنتی مدیریت زمین، تأثیرات مثبتی بر تنوع زیستی دارد.
یک خرس قهوه ای سه ساله پس از انجام عمل جراحی مغز در پارک حیات وحش بریتانیا بهبودی قابل توجهی یافته است.
از سال ۱۹۹۸ که جیمز تامسون موفق به جداسازی نخستین سلول بنیادی جنینی انسانی و رشد دادن آنها در محیط آزمایشگاه شد، دانشمندان در مرکز تحقیقات ملی پستانداران ویسکانسین (WNPRC) و مؤسسه تحقیقاتی مورگریج در دانشگاه ویسکانسین ــ مدیسون، در خط مقدم تحقیقات سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی قرار داشتند.
چه رودخانههایی که زمین را شکافتهاند، چه گدازههای شناوری که سنگها را ذوب میکنند و چه آبهای یخزدهای که به جریان میافتند، همگی مجراهایی پر پیچوخم بر سطح سیاره زمین ایجاد میکنند؛ اما یک مطالعه جدید که توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس در آستین انجام شد، کشف کرد که آبراهههایی که توسط رودخانهها بر سطح کره خاکی حک شدهاند، در واقع دارای منحنیهایی متفاوت از مجراهایی هستند که توسط گدازه یا یخ ایجاد شدهاند.
در تلاش برای بازگرداندن ماموت پشمالوی منقرض شده، یک شرکت اولین گامهای خود را برای مهندسی ژنتیکی این موجودات برداشته است.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که آسیبهای ناشی از بینایی قرنیه را میتوان با استفاده از یک درمان آزمایشی پیشگامانه با سلولهای بنیادی ترمیم کرد.
در اوایل دهه ۲۰۰۰، یک فارغالتحصیل جوان دانشگاه هاروارد شروع به ترسیم یک جهان ریاضی عجیب و غریب کرد؛ دنیایی که در آن اشکالی وجود داشت که شهود هندسی را به چالش میکشند. نام او مریم میرزاخانی بود؛ نخستین زنی که موفق به کسب مدال فیلدز (بالاترین افتخار ریاضی) شد.
دکتر میترا امینلو، قریب به دو دهه مشاور و متخصص استراتژی و مدیریت داراییهای فکری است. مسیر علمی او متنوع و از کارشناسی مهندس شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر شروع شده و با کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت تکنولوژی با گرایش مدیریت تحقیق و توسعه در دانشگاه علامه طباطبایی ادامه یافته است.