کودکان در محاصره مواد شیمیایی و پلاستیکها
تولید پلاستیک و مواد شیمیایی مصنوعی سالانه حدود ۳ درصد افزایش مییابد و پیشبینی میشود اگر تدبیری در اینخصوص اندیشیده نشود، این میزان تا سال ۲۰۵۰ سه برابر شود.
تولید پلاستیک و مواد شیمیایی مصنوعی سالانه حدود ۳ درصد افزایش مییابد و پیشبینی میشود اگر تدبیری در اینخصوص اندیشیده نشود، این میزان تا سال ۲۰۵۰ سه برابر شود.
احساس درد و تجربه درد کشیدن شاید پدیدهای انسانی و در معنای گستردهتر، حیوانی به نظر برسد که سایر جانداران چون انواع گیاهان قادر به تجربه آن نیستند. درک چگونگی تجربه درد توسط انسانها ضروری است. احساس درد در انسان از یک تعامل پیچیده بین سیگنالهای عصبی محیطی و تفسیر آنها توسط مغز سرچشمه میگیرد.
آخرین بارچه زمانی بااتوبوس سفرکردید،در اتاق انتظار پزشک نشستید یادر یک سوپرمارکت در صف ایستادید،بدون اینکه کودکی راگوشی به دست ببینید؟متاسفانه در چند سال گذشته مشاهده کودکان نوپایی که به صفحه نمایش تلفنهای همراه یا تبلتها خیره شدهاند، در مکانهای عمومی کاملا عادی شده است.در واقع برخی این نگرانیها را به عنوان یک هراس اخلاقی بیاساس ردمیکنند؛اما شواهدنشان میدهدتماشای نمایشگرهابهعنوان سرگرمی کودک،خطر آسیب دائمی روی نسلی ازکودکان رابه همراه دارد.
اختراعات اخیر نشان دهنده نویدبخشیهای بزرگی است زیرا دانشمندان ادعایی کردهاند که میتواند کل حوزه مهندسی را تغییر دهد.آنها سوختی را با بالاترین توان در مقایسه با هر سوخت دیگری معرفی کردهاند که به وضوح از الکتریسیته و هیدروژن پیشی گرفته است. این سوخت جدید را میتوان به عنوان نوعی اشتعال در نظر گرفت که تاثیراتی که میتواند روی موتورهای احتراقی بگذارد، واقعا قابل توجه است. با استفاده از این فناوری جدید میتوان انتظار اجرای موثر و رویکرد متفاوتی را داشت.
توسعه عملکرد منابع انسانی به سمت نقش استراتژیک، تغییری بنیادین در جایگاه این حوزه در سازمانها محسوب میشود. در این نقش جدید، منابع انسانی دیگر صرفاً به وظایف اجرایی نظیر استخدام، پرداخت حقوق و مدیریت امور روزمره محدود نمیشود، بلکه به یکی از ارکان تصمیمگیری استراتژیک و عامل تحقق اهداف کلان سازمان تبدیل میگردد. در این رویکرد، منابع انسانی باید همواره در کنار مدیران ارشد سازمان حضور داشته باشد و با تحلیل دادهها، شناسایی فرصتها و ارائه راهکارهای نوآورانه، نقش مؤثری در هدایت سازمان ایفا کند.
میکروبها در فرهنگ عامه شاید بار منفی داشته باشند اما آنها در واقع پایه و اساس حیات روی کره زمین را تشکیل میدهند. با وجود اینکه میکروبها جهان را اداره میکنند و نقش کلیدی در تنظیم چرخههای جهانی مواد مغذی دارند، تنوع زیستی آنها هنوز به طور کامل شناخته نشده است.
بازدید استادان دانشگاه تهران از یک شهرک صنعتی در هفته گذشته، دوباره ارتباط ناکافی صنعت و دانشگاه در ایران را برای بسیاری یادآوری کرد. هرچند در برخی دورهها تلاشهایی برای بهبود این ارتباط صورت گرفته، اما بهدلیل نبود نگاه سیستماتیک و در مواردی عدم اجرای طرحهای ارائه شده، بسیاری از برنامهها فقط روی کاغذ باقی ماندهاند.
از بلندترین کوهها تا اعماق اقیانوس، نفوذ بشریت همه بخشهای سیاره زمین را تحت تأثیر قرار داده است. انسانها محیطزیست را به روشهای مختلف و گاه غیرقابل بازگشتی تغییر دادهاند و زیستگاهها و اکوسیستمهای بسیاری را تخریب کردهاند. تلاشهای مختلف محیطزیستی و انواع آگاهیرسانیها بیفایده بوده و جهان رو به نیستی گام بر میدارد.
غرقشدن کشتی تایتانیک در ۱۵ آوریل ۱۹۱۲ میلادی (۲۶ فروردین ۱۲۹۱) در سواحل نیوفاندلند، یکی از فجایع دریایی تاریخ است که جان بیش از ۱۵۰۰ مسافر و خدمه کشتی را گرفت. بیش از یک قرن است که بحث تایتانیک مطرح بوده و پژوهشهایی درباره آن صورت گرفته اما هیچگاه بقایای سرنشینان آن در محل غرقشدن کشتی پیدا نشده است.
قهوه یک نوشیدنی بینظیر است که طعمهای متنوع و گوناگونی را پوشش میدهد. این گستردگی در مزه دانشمندان را بر آن داشته تا درجستجوی کشف بهترین و لذیذترین طعم قهوه دستبهکار شوند و درکلاسی آموزشی،دانش و آزمایشهای عملی رابا هم ترکیب کنند تا حس کنجکاوی جهانی را نسبت به یافتن بهترین طعم قهوه برانگیزند.