تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

بنابر تحقیق پژوهشگران؛

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲ | نظر

ماکارونی و پنیر، غذایی محبوب و پرکالری است، اما مصرف مداوم آن می‌تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را افزایش دهد. هرچند این غذا کلسترول زیادی ندارد، اما به دلیل میزان بالای چربی‌های اشباع، تولید کلسترول در کبد را تحریک می‌کند و در طولانی‌مدت ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته را بالا ببرد.

خوراکی‌هایی که جذب امگا-۳ را افزایش می‌دهند

با مکمل‌های غذایی؛

خوراکی‌هایی که جذب امگا-۳ را افزایش می‌دهند

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹ | نظر

تحقیقات نشان می‌دهند مصرف مکمل‌های امگا-۳ به تنهایی همیشه کافی نیست و بدن ممکن است به طور کامل آنها را جذب نکند. اما مصرف برخی خوراکی‌های سالم همراه با مکمل یا وعده غذایی می‌تواند جذب امگا-۳ را به طور چشمگیری افزایش دهد.

۵ خوراکی خوب برای حفظ سلامت کلیه‌ها

برای سم‌زدایی بدن؛

۵ خوراکی خوب برای حفظ سلامت کلیه‌ها

۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹ | نظر

کلیه‌ها یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن هستند که وظیفه پاکسازی خون و دفع سموم را بر عهده دارند. مصرف برخی خوراکی‌های طبیعی می‌تواند به عملکرد بهتر و سم‌زدایی طبیعی کلیه‌ها کمک کند.

راهکار‌های ساده برای مقابله با بدغذایی کودکان در سال جدید تحصیلی

متخصص تغذیه؛

راهکار‌های ساده برای مقابله با بدغذایی کودکان در سال جدید تحصیلی

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲ | نظر

آزیتا حکمت‌دوست،متخصص تغذیه با اشاره به افزایش بدغذایی در کودکان همزمان با شروع سال تحصیلی، راهکار‌هایی برای جلب توجه و ترغیب کودکان به تغذیه سالم ارائه داد. او تأکید کرد که خلاقیت والدین در تهیه غذا می‌تواند نقش مهمی در حل این مشکل داشته باشد.

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

به گفته پژوهشگران؛

تاثیر مصرف مداوم ماکارونی و پنیر بر کلسترول

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸ | نظر

ماکارونی و پنیر، غذایی محبوب و پرکالری است اما مصرف مداوم آن می‌تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را افزایش دهد. هرچند این غذا کلسترول زیادی ندارد اما به دلیل میزان بالای چربی‌های اشباع، تولید کلسترول در کبد را تحریک می‌کند و در طولانی‌مدت ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته را بالا ببرد.

آنتی‌بیوتیک‌ها را خودسرانه مصرف نکنید

ابلاغ پروتکل‌های تجویز دارو؛

آنتی‌بیوتیک‌ها را خودسرانه مصرف نکنید

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶ | نظر

نازیلا یوسفی، مدیرکل دفتر پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو ضمن هشدار نسبت به مصرف بی رویه آنتی‌بیوتیک‌ها گفت: در همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، به‌طور مداوم مصرف و تجویز انواع مختلف آنتی‌بیوتیک‌ها پایش می‌شوند.

سلامت روان بازیچه سرعت زندگی

سلامت روان بازیچه سرعت زندگی

۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳ | نظر

امروزه بیش از پیش باید به سلامت روان در جامعه توجه کرد. نکته مهم این است که چالش‌های سلامت روان تنها به کشور ما محدود نمی‌شود؛ تقریبا سراسر جهان با اختلالات روانی مواجه است و این مسائل بسته به شرایط خاص هر کشور، شدت و ضعف می‌یابد.

تراپی رایگان با ۱۴۸۰

در اولین روز از «هفته سلامت» روان به سامانه صدای مشاور پرداخته‌‌ایم

تراپی رایگان با ۱۴۸۰

۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰ | نظر

در دنیای امروز با شتاب سرسام‌آور و فشارهای پیوسته، اختلالات سلامت‌روان دیگر استثنانیستند، بلکه به بخشی رایج از تجربه جمعی بشر تبدیل شده‌اند. این مسائل ریشه در چالش‌هایی دارند که بیش ازهرزمان انسان رادرگیر کرده‌اند: از مشکلات اقتصادی و اجتماعی تا تأثیر شبکه‌های اجتماعی و احساس انزوایی که همگی به افزایش نرخ اضطراب، افسردگی و فرسودگی روانی دامن می‌زنند.

کدو حلوایی؛ جادوی پاییز برای سلامت بدن

کدو حلوایی؛ جادوی پاییز برای سلامت بدن

۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸ | نظر

کدو حلوایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها به‌ویژه بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. ویتامین A با پیشگیری از آسیب‌های اکسیداتیو و کاهش التهاب از عملکرد کبد حمایت می‌کند.

۵ نکته کلیدی برای تغذیه و ورزش

۵ نکته کلیدی برای تغذیه و ورزش

۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳ | نظر

دانستن این‌که چه زمانی و چه خوراکی بخورید، می‌تواند تفاوت چشمگیری در کیفیت تمرینات شما برای رسیدن به تناسب اندام ایجاد کند. رابطه میان تغذیه و ورزش بسیار حیاتی است؛ مواد غذایی مصرفی شما تأثیر مستقیمی بر احساس شما در حین ورزش دارد، چه در حال انجام یک تمرین ساده باشید و چه در حال آماده شدن برای یک مسابقه جدی. در ادامه، پنج نکته اساسی در مورد زمان‌بندی و نوع مصرف غذاها و نوشیدنی‌ها هنگام ورزش ارائه می‌شود.