صبحانه یک وعده غذایی مهم است

رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

صبحانه یک وعده غذایی مهم است

۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸ | نظر

رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت خوردن صبحانه دانش آموزان تاکید کرد.

ژِِِِست مرگ

ژِِِِست مرگ

۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶ | نظر

مقایسه مصرف دخانیات در گروه سنی ۱۸ تا ۲۴سال در سال۱۴۰۰ نسبت به مطالعه‌ قبلی در‌سال‌۱۳۹۵، حاکی از آن است که مصرف روزانه سیگار در زنان این گروه سنی ۱۹۰درصد افزایش یافته است. به گفته رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت، براساس آخرین آمارها در ایران، ۲۵.۸۸درصد مردان و ۴.۴۴درصد زنان مصرف‌کننده دخانیات بودند و به‌طور متوسط ۱۴درصد گروه سنی بالای ۱۸سال مصرف‌کننده انواع محصولات دخانی بودند.

عوارض خواب ناکافی در کودکان

رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان کودکان مفید عنوان کرد؛

عوارض خواب ناکافی در کودکان

۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲ | نظر

رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان کودکان مفید با اشاره به اهمیت خواب کافی برای کودکان و نوجوانان، توضیحاتی در خصوص افزایش کیفیت خواب ارائه داد.

میوه‌هایی که جایگزین غذا هستند

میوه‌هایی که جایگزین غذا هستند

۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳ | نظر

برخی از میوه‌ ها سرشار از مواد معدنی و مغذی هستند که هرچند نمی‌توان آن‌ها را جایگزین غذا کرد، اما مکمل‌های خوبی خواهند بود.

افسردگی پاییزی را چگونه درمان کنیم؟

افسردگی پاییزی را چگونه درمان کنیم؟

۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷ | نظر

در دومین ماه از فصل زیبای پاییز قرار داریم؛ روز‌هایی که با کمی نور خورشید و کوتاه‌تر شدن مداوم آن روبرو هستیم و همین ویژگی، حال روح و روان افراد را همچون رنگ برگ درختان دچار نوسان و دستخوش تغییر می‌کند.

جنون زیبایی

جنون زیبایی

۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹ | نظر

شتاب شگفت انجام عمل‌های جراحی زیبایی در ایران بارها از سوی متخصصان این امر هشدار داده شده است، برای این موضوع آن‌قدر تقاضا وجود داشته که حتی بسیاری از پزشکان قید تخصص‌های اصلی خود را زده‌اند(همچون جراحی قلب) و به واسطه گردش مالی بالای این حوزه سراغ جراحی‌های زیبایی رفته‌اند.

گمشده‌ای به نام اخلاق پزشکی

چند روایت ناخوشایند از تجربه برخورد کادردرمان با بیماران

گمشده‌ای به نام اخلاق پزشکی

۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲ | نظر

ایران در بسیاری از شاخص‌های پزشکی در دنیا جزو کشورهای پیشرفته به شمار می‌آید؛ واقعیتی که ما را به رتبه۱۵ پزشکی و رتبه ۷ داروسازی در دنیا رسانده است اما در میان این پیشرفت‌ها، جایگاه‌ها و رتبه‌ها، نباید فراموش کنیم که گاهی اخلاق پزشکی هم پابه‌پای تخصص می‌تواند در درمان و حال خوب بیمار تاثیرگذار باشد؛ اخلاقی که اگر نباشد، گاهی می‌تواند بیمار را دلسرد و غمگین کند و روند بهبودش را به تاخیر بیندازد و گاهی هم به بی‌مسئولیتی ختم می‌شود و ممکن است باعث از دست رفتن جان بیمار شود.