سدسازی ایرانی؛ نماد خودباوری

سدسازی ایرانی؛ نماد خودباوری

۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰ | نظر

صنعت سدسازی ایران یکی از حوزه‌هایی است که تحولات آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تصویری روشن از تغییر مسیر توسعه در کشور ارائه می‌دهد. صنعتی که پیش از انقلاب، به‌شدت وابسته به شرکت‌ها و فناوری‌های خارجی بود اما امروز نه‌تنها به خودکفایی کامل در طراحی و اجرا رسیده بلکه در رتبه‌های تک‌رقمی جهان قرار دارد و پروژه‌هایی را در خارج از مرزها نیز به سرانجام رسانده است.

عبور با سرعت نفتکش‌ها از تنگه هرمز

در سایه افزایش تنش‌ها در خلیج فارس رخ داد،

عبور با سرعت نفتکش‌ها از تنگه هرمز

۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹ | نظر

اپراتور‌های نفتکش در پی تشدید تنش‌های آمریکا و ایران و رزمایش نظامی تهران، شناور‌های خود را با سرعتی بالاتر از حد معمول از تنگه حیاتی هرمز عبور می‌دهند.

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

عضو کمیسیون تلفیق مجلس خبر داد:

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴ | نظر

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با تشریح آخرین تغییرات لایحه بودجه ۱۴۰۵، از افزایش پلکانی حقوق کارکنان، حذف افزایش مالیات بر ارزش افزوده و تقویت منابع حوزه سلامت و معیشت خبر داد.

امکان بهره‌مندی از کالابرگ برای ۱۰ میلیون نفر از دهک‌های بالا

امکان بهره‌مندی از کالابرگ برای ۱۰ میلیون نفر از دهک‌های بالا

۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲ | نظر

معاون وزیر اقتصاد گفت: حدود ۸۰ میلیون نفر به‌صورت مستقیم از کالابرگ بهره‌مند می‌شوند و برای حدود ۱۰ میلیون نفر از افراد دارای وضعیت مالی مناسب نیز در صورت درخواست، امکان بهره‌مندی وجود دارد.

کف و سقف عیدی کارگران چقدر است؟

کف و سقف عیدی کارگران چقدر است؟

۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶ | نظر

عضو کمیته مزد شورای عالی کار گفت: بر اساس قانون مصوب سال ۱۳۷۲ فرمول تعیین عیدی کارگران در هر سال یکسان و مشخص است.

وام ازدواج سال آینده بدون تغییر ادامه می‌یابد

وام ازدواج سال آینده بدون تغییر ادامه می‌یابد

۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹ | نظر

سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه گفت: اعتبار وام ازدواج از محل منابع تسهیلات قرض‌الحسنه همه بانک‌ها تأمین خواهد شد و فرآیند پرداخت آن در سال آینده نیز ادامه پیدا می‌کند. مبلغ وام ازدواج در سال آینده تغییری نخواهد داشت.

سدهای پایتخت در کم‌سابقه‌ترین وضعیت

تهران در آستانه تنش آبی؛

سدهای پایتخت در کم‌سابقه‌ترین وضعیت

۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲ | نظر

در حالی که به میانه دومین ماه زمستان رسیده‌ایم، سدهای تأمین‌کننده آب تهران با کاهش شدید ذخایر روبه‌رو هستند؛ به‌طوری‌که مجموع پرشدگی سدهای پنج‌گانه به حدود ۹ درصد رسیده است.