خیانتم با جنایت گره خورد

گفت‌و‌گو با متهم به قتل؛

خیانتم با جنایت گره خورد

۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲ | نظر

پارک چندروزه خودروی پژو ۴۰۵ در مقابل خانه‌ای در جنوب شهر تهران، باعث شک اهالی شد. این شک وقتی بیشتر شد که دریافتند از داخل صندوق‌عقب ماشین، بوی تعفنی به مشام می‌رسد. با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتند و چند دقیقه بعد گشت پلیس خود را به آنجا رساند. مامور کلانتری به بررسی ماشین پرداخت. شماره پلاک آن را هم استعلام کرد اما سرقتی نبود.

در زندان بدهکارتر می‌شویم!

در زندان بدهکارتر می‌شویم!

۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹ | نظر

از تورم این روزها و فشار آن بر خرید مردم که بگذریم، گروه دیگری از افراد جامعه هستند که این تورم آنها را بیشتر گرفتار کرده است. اینها زندانیان جرایم مالی هستند که به‌دلایل مختلف مانند بدهی،کشیدن چک بلامحل و مهریه همسران‌شان سال‌هاست پشت میله‌های زندان هستند.

سرنوشت تلخ من

سرنوشت تلخ من

۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳ | نظر

زمانی که هفت سال داشتم پدرم در یک حادثه تصادف فوت شد. مامان سمیرا برای من هم مادر بود هم پدر. او در خانه‌های مردم کار می‌کرد تا لحظه‌ای جای خالی پدرم را احساس نکنم. همه چیز خوب پیش می‌رفت تا این‌که تصمیم گرفت ازدواج کند. اوایل مخالف بودم ولی او هم حق زندگی داشت. رضا به‌عنوان ناپدری وارد زندگی ما شد. مرد بدی نبود اما هیچ‌و‌قت نتوانستم او را مثل پدرم بدانم.

ببینید | ترک اعتیاد به تلفن

ببینید | ترک اعتیاد به تلفن

۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶ | نظر

جوان اهل ترکیه، که به شدت به تلفن همراه وابسته شده بود، با مداخله مقامات محلی از خانه بیرون آمد و زندگی تازه‌ای را آغاز کرد.

ببینید | فوران آتشفشان

ببینید | فوران آتشفشان

۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴ | نظر

در جریان آخرین فوران آتشفشان کیلاویا در هاوایی، منظره‌ای شگفت‌انگیز و فراواقعی پیش چشم دوربین‌ها ثبت شد.

روزهای سخت قاتل ایرانی در زندان اربیل

روزهای سخت قاتل ایرانی در زندان اربیل

۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳ | نظر

قاتل ۲۲ ساله فراری بعد از خروج از زندان اربیل از طریق ترکیه به ایران بازگشت و دیروز مورد تحقیقات قضایی قرار گرفت.متهم به خاطر نحوه رانندگی با مقتول درگیر شده بود.