«کت چرمی» قصه‌گوست

«کت چرمی» قصه‌گوست

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳ | نظر

حسین میرزامحمدی، کارگردان فیلم «کت چرمی» که امسال در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، عقبه و تحصیلاتی کاملا تئاتری و سینمایی دارد. او از سال ۸۲ در دبیرستان کار تئاتر را شروع کرده است و تا زمانی که وارد دانشکده تئاتر شده و رشته کارگردانی خوانده، در دو رشته کارگردانی و نویسندگی مشغول این کار بوده است.

بچه زرنگ فانتزی پرهیجان

پرونده «جام‌جم» برای تنها انیمیشن جشنواره فیلم فجر

بچه زرنگ فانتزی پرهیجان

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲ | نظر

امروز دیگر یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین ژانرهای سینمایی انیمیشن است. انیمیشن مانند سینما قصه‌گویی می‌کند و اجزای فنی آن هم بسیار شبیه به سینما است. دقیقا به همین دلیل است که در سال‌های اخیر مدیران و سیاستگذاران سینمای ایران به این فکر افتادند که بودجه بیشتر و تشکیلات عظیمی به تولید آن اختصاص دهند که البته نتیجه هم داد و منجر به رشد نسبی در این زمینه شد.

اشک ریختن برای یک کمدین

یک حاشیه‌نگاری معمولی از چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر

اشک ریختن برای یک کمدین

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵ | نظر

در میانه چند روز تعطیلی رسانه‌های مکتوب، جشنواره فیلم فجر روزهای گرمی را پشت سر گذاشت، از حضور متفاوت مجید صالحی که می‌توان یک روز را به نام او زد گرفته تا پیش آمدن یک بحث تکراری و همیشگی برای اهالی رسانه حاضر در جشنواره؛ این‌که بالاخره پردیس ملت برای فیلم دیدن بهتر است یا برج میلاد؟!

تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان پس از سال ها چشم انتظاری مردم کرمان افتتاح شد

تحقق وعده وزیر فرهنگ به اهالی فرهنگ و هنر استان کرمان؛

تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان پس از سال ها چشم انتظاری مردم کرمان افتتاح شد

۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹ | نظر

تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان پس از سال‌ها انتظار اهالی فرهنگ و هنر و مردم کرمان با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بطور رسمی افتتاح شد.

جایزۀ زبان فارسی در سینما از جشنوارۀ فیلم فجر خداحافظی کرد

تجلی ارادۀ ملی بدون زبان فارسی!

جایزۀ زبان فارسی در سینما از جشنوارۀ فیلم فجر خداحافظی کرد

۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴ | نظر

ناصرفیض، رئیس دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری، خبر داد: جایزۀ فارسینما (زبان فارسی در سینما) در این دوره، همچون سه دوره قبل، در چهارچوب بخش تجلی ارادۀ ملی اهدا نخواهد شد.