هت تریک طلایی پاراوزنه برداری با درخشش رشیدی

هت تریک طلایی پاراوزنه برداری با درخشش رشیدی

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵ | نظر

پرونده رقابت دسته وزنی ۴۹ کیلوگرم پسران پاراوزنه برداری با قهرمانی و کسب سومین نشان طلای کاروان ایران توسط امیرعلی رشیدی نماینده شایسته وآینده دار ایران در پنجمین دوره بازی های پاراآسیایی جوانان در دبی بسته شد. 

استارت طلایی دختران ایران در پاراوزنه برداری با درخشش احسانی و پولادی

استارت طلایی دختران ایران در پاراوزنه برداری با درخشش احسانی و پولادی

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴ | نظر

پایان رقابت دسته‌های وزنی ۴۱ و ۴۵ کیلوگرم پاراوزنه برداری دختران با درخشش دو دختر خوش آتیه پاراوزنه برداری زهرا پولادی و مهدیه احسانی در دسته‌های وزنی ۴۱ و ۴۵ کیلوگرم شروع درخشانی را برای کاروان کشورمان و پاراوزنه برداری رقم زد.

اقتداری با عملکرد الهام‌بخش خود، تنها سه امتیاز با ثبت یکی از بزرگترین شگفتی‌های تاریخ اسکواش فاصله داشت

اقتداری با عملکرد الهام‌بخش خود، تنها سه امتیاز با ثبت یکی از بزرگترین شگفتی‌های تاریخ اسکواش فاصله داشت

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶ | نظر

تیم ملی اسکواش کشورمان امروز در نخستین دیدار خود دررقابت‌های جام جهانی مقابل ژاپن نتیجه را واگذارکرد. در نخستین دیدار پویاشفیعی مقابل توموتاکا اندو با نتیجه ۳ – ۰ مغلوب شد، اما در مرحله بعد فرشته اقتداری برابر ساتومی واتانابه نفر ششم جهان به میدان رفت.

جودوی ایران در حال رشد است

سرمربی تیم ملی جودو:

جودوی ایران در حال رشد است

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵ | نظر

سرمربی تیم ملی جودو با تاکید بر این که ملاک دعوت ملی پوشان برای حضور در اردو‌ها را تغییر داده است گفت: در گذشته نفرات اول تا سوم به اردو دعوت می‌شدند، اما ما براساس عملکرد فنی ملی پوشان را دعوت می‌کنیم.

اولین صدرنشینی پرسپولیس با اوسمار

قرمزها در روز نه چندان خوب خود، باز هم پیکان را شکست دادند

اولین صدرنشینی پرسپولیس با اوسمار

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴ | نظر

از حدود دو ماه پیش که اوسمار ویرا به پرسپولیس برگشت تا بار دیگر هدایت این تیم را بر عهده بگیرد، یک اتفاق ثابت در این مدت برای قرمزها و سرمربی برزیلی‌اش افتاده است. اوسمار تا به امروز نتوانسته در یک بازی، ترکیبی به دور از مصدوم و محروم داشته باشد. با این حال، او توانسته روند تیم را درست کند و با کسب بردهای متوالی، آن را در کورس قهرمانی و رسیدن به صدر جدول نگه دارد.