هدایت تولیدات فاخر استانی به آنتن ملی | «ایران جان» آبان به خراسان جنوبی می‌رسد

رئیس رسانه ملی در نشستی با فعالان جبهه فرهنگی انقلاب خراسان جنوبی تأکید کرد:

هدایت تولیدات فاخر استانی به آنتن ملی | «ایران جان» آبان به خراسان جنوبی می‌رسد

۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸

رئیس رسانه ملی در نشستی با فعالان جبهه فرهنگی انقلاب و تعدادی از مسئولان کانون‌های فرهنگی هنری استان خراسان جنوبی از عزم رسانه ملی در بازنمایی ظرفیت‌های مناطق کمتر دیده شده در گوشه‌وکنار میهن اسلامی و توجه ویژه به ارتقای تولیدات نمایشی و غیرنمایشی استان‌ها سخن گفت. 

بازخوانی «جانم علی» با صدای دختران میاندورود

«ایران سرود» این هفته در مازندران؛

بازخوانی «جانم علی» با صدای دختران میاندورود

۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

برنامه تلویزیونی «ایران سرود» این هفته به استان مازندران سفر کرده و در شهرستان میاندورود، میزبان گروه سرود «آل طه» بوده‌است.

«ایران سرود» این هفته در خراسان؛ اجرای «ما می‌توانیم» با صدای نوجوانان جغتای

«ایران سرود» این هفته در خراسان؛ اجرای «ما می‌توانیم» با صدای نوجوانان جغتای

۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳

برنامه تلویزیونی «ایران سرود» این هفته به استان خراسان رضوی سفر کرده و در شهرستان جغتای، میزبان گروه سرود «محبان‌الرضا» از جغتای بوده‌است.

برگزاری جلسه هماهنگی پویش ملی «ایران جان» در مجموعه شهید سلیمانی معاونت برون‌مرزی صداوسیما

برگزاری جلسه هماهنگی پویش ملی «ایران جان» در مجموعه شهید سلیمانی معاونت برون‌مرزی صداوسیما

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷

جلسه هماهنگی پویش ملی «ایران جان» با محوریت استان اصفهان، روز سه‌شنبه ۱۱ شهریور در سالن جلسات مجموعه شهید سلیمانی معاونت برون‌مرزی برگزار شد. در این نشست، معاون امور استان‌های صداوسیما، قائم‌مقام معاونت برون‌مرزی، مدیران دو معاونت و نمایندگان مرکز اصفهان حضور داشتند.

مسابقه «صد»؛ خلق لحظات پرنشاط با هدف ارتقای دانش عمومی در راه آنتن تلویزیون

مسابقه «صد»؛ خلق لحظات پرنشاط با هدف ارتقای دانش عمومی در راه آنتن تلویزیون

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱

مسابقه صد با هدف کشف استعداد‌های دانشی، ارتقاء سطح عمومی اطلاعات و خلق لحظاتی پرنشاط برای مخاطبان، به زودی در جدول پخش شبکه سه سیما قرار خواهد گرفت.

آخرین وضعیت مهدیه اسفندیاری امشب در برنامه «نوسان»

برنامه «نوسان» امشب میزبان خانواده آزاده مهدیه اسفندیاری می‌شود

آخرین وضعیت مهدیه اسفندیاری امشب در برنامه «نوسان»

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴

در برنامه امشب «نوسان» با اجرای محمد طادی، خواهر مهدیه اسفندیاری بانوی آزاده ایرانی بازداشت پلیس فرانسه، مهمان برنامه خواهد بود تا ابعاد تازه‌ای از وضعیت او را بازگو کند.

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در دومین هفته شهریور ماه

پسران کونگ فو کار ۳، زمین سوخته، چهار اصفهانی در بغداد جدید‌های هفته

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در دومین هفته شهریور ماه

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «رو به طلوع خورشید»، «محمد رسول الله»، «هاکان و گنج مخفی»، «پسران کونگ فو کار ۳»، «محمد رسول الله»، «هوای ناپایدار»، «مامور ناشی»، «مردی از تورنتو»، «پاگنده به هنگ کنگ می‌رود»، «نقشه پاندا»، «در قابل حمل»، «زمین سوخته»، «بی نظیر»، «تام و جری در سرزمین آدم برفی ها»، «چهار اصفهانی در بغداد»، «طلا»، «نگهبان شب»، «سریع و خشن ۳»، «مکانی آرام»، «جک غول کش»، «قصر شیرین»، «سریع و خشن ۴»، «نفس نکش»، «دوک»، «سریع و خشن ۵»، «مهاجران»، «افسانه ربات ها»، «داستان اسباب بازی ۲»، «قهرمان بازی ساز»، «افسانه نارنیا ۲»، «برادران شگفت انگیز ماریو» و «دولیتل»؛ پنج‌شنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ شهریور ماه، مصادف با آغاز هفته وحدت از شبکه‌ های سیما روی آنتن می‌روند.

بازنمایی چهره مفاخر در قاب تصویر نیاز ضروری امروز | جذابیت تاریخ شفاهی برای مردم

طی نشست عوامل مجموعه‌ مستند «آئینه عمر» در اداره‌کل روابط‌عمومی و حضور در ۱۶۲ مطرح شد:

بازنمایی چهره مفاخر در قاب تصویر نیاز ضروری امروز | جذابیت تاریخ شفاهی برای مردم

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰

عوامل مجموعه‌ مستند آئینه عمر عصر روز یکشنبه نهم شهریورماه با حضور در اداره‌کل روابط‌عمومی صداوسیما و واحد امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) به گفت‌و‌گوی مستقیم با مردم پرداختند. در ادامه نشست تقدیر از دست‌اندرکاران سومین فصل از این مستند نیز برگزار شد.

تمدید مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره‌ تلویزیونی مستند

تمدید مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره‌ تلویزیونی مستند

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷

مهلت ثبت‌نام و ارسال اثر به نهمین جشنواره‌ تلویزیونی مستند تمدید شد.

رادیو محرم و رادیو اربعین؛ صدایی جهادی پس از جنگ ۱۲ روزه

معاون صدای رسانه ملی در مراسم تجلیل از رادیوهای محرم و اربعین مطرح کرد:

رادیو محرم و رادیو اربعین؛ صدایی جهادی پس از جنگ ۱۲ روزه

۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷

معاون صدا در مراسم تقدیر رئیس سازمان صداوسیما از تلاش‌های دست‌اندرکاران رادیو محرم و رادیو اربعین گفت: این دو شبکه در شرایطی حساس و پس از جنگ ۱۲ روزه توانستند با کار جهادی و همت جمعی، محتوایی اثرگذار و پرمخاطب ارائه دهند. ضمن اینکه این دو رادیو  نمونه‌ای موفق از «پدافند فرهنگی» بودند که با استقبال گسترده مردم در همه رده‌های سنی همراه شد.

قبلی۲۱بعدی