نمایش عکسهای کمتر دیده شده قجری در عکاسخانه شهر
29 قطعه از عکسهای کمتر دیده شده از چهار عکاس دوره قاجار ـ ناصرالدین شاه ـ از امروز تا 19 اردیبهشت در عکاسخانه شهر به نمایش گذاشته میشود.
29 قطعه از عکسهای کمتر دیده شده از چهار عکاس دوره قاجار ـ ناصرالدین شاه ـ از امروز تا 19 اردیبهشت در عکاسخانه شهر به نمایش گذاشته میشود.
طی حفاریهای باستانشناسی در سوئد انگشتری از مزار یک زن کشف شد، که نشان میدهد بین جهان اسلام و شبه جزیره اسکاندیناوی روابط نزدیکی بوده است.
کتاب سفرنامه «میکله ممبره» با ترجمه ساسان طهماسبی سفر قاصد ونیزی به دربار شاه طهماسب صفوی را شرح میدهد.
در این کتاب نسخههای مختلف شاهنامه فردوسی که مزین به نگارگری هستند، معرفی شدهاند.
بازار تبریز همواره یکی از نشانههای وسعت، اهمیت و بزرگی این شهر بوده است. این بازار در هر دوره تاریخی تغییراتی را به خود دیده و تاثیر مهمی بر حوادث آن عصر داشته است. روزگار قاجار یکی از مهمترین این ادوار است. همین اهمیت موجب شده تا کتابی با عنوان «بازار تبریز در دوره قاجار» به رشته تحریر درآید.
کتاب «دفتر خاطرات فضه کنیز حضرت زهرا (س)»، دفتر است! دفتری از خاطرات تنها کنیز خانه حضرت زهرا (س) که لحظه به لحظه زندگیاش توأم با عطر اهل بیت (ع) بود. تک تک داستانهای این کتاب را او برایمان به یادگار گذاشته است.
یکی از کتابهایی که مفصل به تاریخ طوایف ایران پرداخته، کتاب «کلاسر نگین ایل شاهسون» اثر محمد اصغری کلاسر است.
کتاب مجموع تحقیقات و ترجمه «گیورگی تسرتلی» خاورشناس و ایرانشناس مشهور گرجستانی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان و با مشارکت انجمن روابط علمی- فرهنگی گرجستان و ایران منتشر شد.
زمان، زیستگاه و حوادث زندگی زردشت، پیامبر ایران باستان، همواره موضوع پژوهشهای بیشماری بوده است.
کتاب خاطرات «شیخ ابراهیم زنجانی» به اهتمام غلامحسین میرزا صالح، از سوی نشر کویر به چاپ سوم رسید. چاپ اول و دوم این کتاب به ترتیب در سالهای 1379 و 1380 منتشر شده بودند.