ثروت جعفر شریف امامی

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰

سند زیر افشا کننده گوشه هایی از ثروت نخست وزیر فراماسونر دوران پهلوی است. جعفر شریف‌امامی برای اینکه کسی از میزان ثروت نقدینه‌اش با خبر نشود کلیه پول‌های نقد خود را در بانک‌های سویس، فرانس، ایتالیا، انگلستان و آمریکا امانت گذاشته بود.

دادگاه مجاهدان موتلفه اسلامی/ عکس

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰

در خرداد 1344 حاج صادق امانی ، محمد بخارایی ، مرتضی نیک نژاد و رضا صفارهرندی که اعضای اصلی هیئت های موتلفه اسلامی را تشکیل می دادند به جرم ترور حسنعلی منصور اعدام شدند.

نخست وزیری که رهبر لژ فراماسونری ایران بود

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

روز 26 خرداد 1377 مهندس جعفر شریف امامی از نخست وزیران عصر پهلوی دوم و رهبر لژ فراماسونری ایران در نیویورک درگذشت.

ارتش زاپاتیست ها + عکس

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲

نام "زاپاتیست‌ها" از اسم شخصیت انقلابی مکزیکو "امیلیانو زاپاتا" گرفته شده است.زاپاتا پس از کشته شدن در سال 1919 به قهرمان ملی مکزیکو مبدل گردید و جنبش آزادیبخش این کشور به پاس احترام و ادامه راه وی، خود را «ارتش زاپاتیستی آزادیبخش ملی» نام گذاشتند.

راه هراز؛ از وقتی بساط مسافرت شمال تهرانیها جور شد

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰

جاده هراز و چالوس مهمترین جاده‌های، تهران ـ مازندران هستند. راه هراز نزدیکترین راه اصلی به قله دماوند و کوتاهترین مسیر تردد میان شهر تهران و آمل است. این جاده از حد فاصل دو شهر بومهن و رودهن از جاده فیروزکوه منشعب شده و پس از عبور از بالادست دره مشاء، آبعلی، گردنه امامزاده هاشم، پلور، آب اسک، رینه و لاریجان را پشت سر گذاشته، در نهایت به شهر آمل متصل می‌شود.

خاستگاه اندیشه‌های ناسیونالیستی روشنفکران ایرانی

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲

عرب‌ستیزی و دشمنی با اسلام از ویژگی‌های شایع ناسیونالیسم ایرانی در دوران معاصر بوده است. اما تاکنون کم‌تر محقق ایرانی به بررسی دلایل بروز و ظهور این خصیصه در میان ملی‌گرایان عهد قاجار و پهلوی پرداخته است.

بولتن ویژه ساواک درمورد فعالیت روحانیون/ اسناد

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰

از اوایل دهه 40 رژیم پهلوی روحانیون را به عنوان بزرگترین دشمن خود شناخت. لذا از این پس تلاش نمود تا با کنترل فعالیت های این گروه، بقای خود را تضمین کند. برهمین اساس ساواک مسئولیت یافت تا عملکرد روحانیون را تحت نظر بگیرد.

افشای یک جنایت پس از نیم قرن

شما بخشی از یک آزمایش بودید

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱

در دهۀ 1950، گروهی از کودکان "اینوئیت" را از خانواده‌هایشان در گرینلند جدا کردند، تا شهروند نمونۀ دانمارکی از آنها تربیت کنند. بیش از 60 سال از آن زمان گذشته و آنها از دولت دانمارک می‌خواهند که بابت این آزمایش که آسیب‌های بزرگی به آنها زده، عذرخواهی کند.

خاطرات «شیخ حسین انصاریان» درباره براندازی مراکز فحشا

چگونه مرکز فحشا بعد از انقلاب جمع شد؟

۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۰

موضوع مبارزه با فساد اخلاقی از جمله دغدغه‌های خاص مردم در اوائل انقلاب بود که البته با اتفاقات جالبی نیز همراه شد. «شیخ حسین انصاریان»‌ در کتاب خاطرات خود به تلاشی که در آن دوران برای از بین بردن فساد اخلاقی صورت گرفته است، اشاره می کند که در نوع خود جالب توجه است.

شاهان ایرانی و دستاوردهای سفر به فرنگ

۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱

رهاورد سفر شاهان قاجاری به فرنگ، ورود برخی مظاهر تمدن غرب به ایران بود. جدا از اینکه آنان برای عیش‌ونوش به مغرب می‌رفتند، باید بر این نکته توجه نمود که آنان قادر به درک مبانی و بنیان‌های تفکر غرب نبودند.

قبلی۳بعدی