علائم بیش فعالی در بزرگسالان
یک روانشناس بالینی با اشاره به شایعترین علائم بیش فعالی در بزرگسالان گفت: یکیاز این علائم نداشتن تمرکز است.
یک روانشناس بالینی با اشاره به شایعترین علائم بیش فعالی در بزرگسالان گفت: یکیاز این علائم نداشتن تمرکز است.
تستهای روانشناسی میتوانند تصویر ذهنی شما نسبت به زندگی را به طور کامل برایتان مشخص کنند.
دنیای امروز با دیروز تفاوتهایی دارد که روند این تغییرها به حدی صعودی و رو به رشد است که حتی توانسته روی زندگی کودکان نیز تاثیر گذارد چرا که اغلب کودکان امروز همانند کودکان دیروز نیستند که در بسیاری از مواقع، خودِ واقعی شان را پشت جسم پدر و مادرشان پنهان کنند چرا که از سنین پایین، با یک عزت نفس وارد جامعه میشوند که در این خصوص، والدین و اطرافیان نقش کلیدی ایفا میکنند.
یک مشاور گفت: بسیاری از والدین در سالهای اولیه رشد فرزند، مسئولیت پذیری را به او آموزش نمیدهند و پس از ورودش به مدرسه توقع درس خواندن صرف دارند، به طوری که انجام تمامی کارها به مادر محول میشود.
کودکی دورهای حساس است که با خود چالشهای متفاوتی را به همراه دارد که توجه و نظارت کافی والدین را میطلبد، چراکه با بالا رفتن سن کودک، مسائل و مشکلات متفاوتی پیش روی آنها قرار میگیرد که اگر از قبل، برای آن برنامه ریزی کنند میتوانند موفق عمل کنند.
مهرناز آزاد یکتا روانشناس، درباره مدیریت استرس اظهار کرد: استرس موقعیتی است که فرد مجبور میشود سازگاری معمول خود را تغییر دهد، البته استرس میتواند زمینه خوشایند و ناخوشایند داشته باشد و همه انسانها در طول عمر خود آن را تجربه میکنند.
تمرکز، عملکرد اجرایی مغز و توانایی اصلی ذهن است که کلیه تواناییهای ذهنی دیگر را کنترل میکند همچنین بهبود تمرکز بیشترین تاثیر را بر عملکرد ذهنی و قدرت مغز انسان دارد.
فضای مجازی با اثرات مثبت و منفی همراه است و به دلیل بی دقتی در نحوه استفاده صحیح از آن، آسیبهای مختلفی گریبانگیر جامعه میشود.
یکی از کارهایی که میتوانیم برای رسیدن به موفقیت انجام دهیم این است که از زندگی افراد موفق درسها و ترفندهایی یاد بگیریم و آنها را تقلید کنیم.
پزشک متخصص اعصاب و روان گفت: والدین باید راهکارهای ایمنی فرزندان را در فضای مجازی و زمانی که به دلیل شیوع کرونا در خانه ماندهاند را بیاموزند.