بابالمندب در محاصره یک قمار ژئوپلیتیک
تلاش عربستان برای تشکیل یک ائتلاف جهانی علیه یمن در راستای مدیریت تنگه بابالمندب و نیز سرکوب نیروهای مبارز یمنی، منطقه را در برابر آغاز یک بحران جدید غیرقابل کنترل قرار خواهد داد.
تلاش عربستان برای تشکیل یک ائتلاف جهانی علیه یمن در راستای مدیریت تنگه بابالمندب و نیز سرکوب نیروهای مبارز یمنی، منطقه را در برابر آغاز یک بحران جدید غیرقابل کنترل قرار خواهد داد.
دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسهای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازاتهای سنگین آمریکا روبهرو خواهد شد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، ۳۱ مرداد «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی با تأکید بر نقش دانش بومی و توان متخصصان ایرانی در تقویت قدرت دفاعی کشور گفت: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی میسازد، نهتنها تسلیم نمیشود، بلکه بدون تردید پیروز خواهد شد.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از مرزهای کشور گفت: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد و اگر بخواهد اقدامی علیه کشور انجام دهد، با پاسخ نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.
سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را نیز نخواهد داد. سردار سید مجید ابنالرضا همچنین جنگ اخیر را آزمونی برای توان دفاعی و خودباوری ملی ایران دانست.
سرلشکر عبداللهی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخهای انقلابی، کوبنده، پشیمان کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.
سردار قاآنی؛ فرمانده نیروی قدس سپاه در پیامی تأکید کرد: غاصبان فلسطین در سرزمینهای اشغالی دچار «سرطان اجتماعی» شدهاند؛ فروپاشی از درون، سرنوشت محتوم آنان است.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح هشدار داد: هرگونه کمک و تسهیلگری به ارتش متجاوز آمریکا به منزله مشارکت با نیروهای نظامی آمریکاست.