قطعنامه پایانی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
شرکت کنندگان در راهپیمایی چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام و انقلاب، عزم راسخ خود را برای پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی اعلام کردند.
شرکت کنندگان در راهپیمایی چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام و انقلاب، عزم راسخ خود را برای پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی اعلام کردند.
در جریان برگزاری راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در تهران، تعدادی از موشکهای بالستیک و تجهیزات دفاعی به نمایش گذاشته شده است.
در حاشیه مراسم باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن، تعدادی از پهپادهای ساقطشده رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه بهصورت عمومی در میدان آزادی تهران به نمایش گذاشته شد.
مراسم جشن و گرامیداشت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با تهران در سراسر کشور با راهپیمایی مردم آغاز شد.
خبرنگار صداوسیما: از ساعات ابتدایی صبح مردم مشتاقانه در مسیرهای راهپیمایی حضور پیدا کردند و تمهیدات لازم برای مراسم امروز فراهم شده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: رژیم صهیونیستی میخواست بر منطقه مسلط شود، اما موشکهای ایرانی این رژیم را سر جایش نشاند.
امشب ساعت ۲۱ گلبانگ رسا و وحدتآفرین «اللهاکبر» همزمان در سراسر کشور طنینانداز شد.
وزارت امور خارجه با صدور پیامی از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.
مراجع عظام تقلید عموم مردم مومن، انقلابی، بصیر و زمان شناس ایران اسلامی را به حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت کردند.
در چهل و هفتمین جشن فجر انقلاب اسلامی، شبکههای سیما همراه با مردم، راوی شور و شعور انقلابی ملت در راهپیمایی باشکوه یومالله ۲۲ بهمن خواهند بود.