ببینید | غزه، قتلگاه اقتصاد رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی با ادامه تجاوزگری خود به غزه با چالشهای اقتصادی زیادی مواجه شده است و فعالیتها در بخش گردشگری در ماه گذشته به دلیل شروع جنگ علیه غزه و لغو اکثر پروازها هفتاد و شش درصد کاهش یافته است.
رژیم صهیونیستی با ادامه تجاوزگری خود به غزه با چالشهای اقتصادی زیادی مواجه شده است و فعالیتها در بخش گردشگری در ماه گذشته به دلیل شروع جنگ علیه غزه و لغو اکثر پروازها هفتاد و شش درصد کاهش یافته است.
نوسانات قیمتی در بازار محصولات غذایی و خوراکی در سالهای گذشته همیشه معضلی بوده که هم مصرفکنندگان و فروشندگان و هم تولیدکنندگان را با چالش مواجه کرده است. با تغییر دولت، سیاستهای حاکم بر اقتصاد کشور نیز دستخوش تغییراتی شد که تمام بازارهای کشور را تحتتأثیر قرار میداد.
به دنبال راه افتادن کمپین جهانی تحریم شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی، ارزش سهام شرکتهایی که از این رژیم حمایت میکنند سقوط کرد.
جدیدترین گزارش صندوق بینالمللی پول نشان میدهد جایگاه ایران به لحاظ رشد اقتصادی در میان کشورهای جهان بهبود ۱۰ پلهای را ثبت کرده است و از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بالاتر قرار دارد.
طوفان الاقصی برای صهیونیستها تبعات فراوانی داشته است و البته موجب تکانههای اقتصادی تلآویو شده و ادامه این روند عمق آن را بیشتر میکند. بررسیها نشان میدهد بخشهای مختلف اقتصاد رژیمصهیونیستی از بخش مالی و بانکی تا گردشگری، کسبوکار و فناوری و انرژی در نتیجه عملیات طوفانالاقصی مقاومت و حملات کور رژیمصهیونیستی علیه نوار غزه متحمل زیان سنگین شده است.
ایران رسما عضو بریکس شده و از چند ماه آینده فعالیت خود را در این زمینه آغاز میکند. عضویت ایران در سازمانهای جهانی چند مزیت دارد. این اقدام در گام اول میتواند دلارزدایی از تجارت را بهخوبی انجام دهد و در گام بعدی سراغ افزایش صادرات برود. سازمان همکاریهای شانگهای و بریکس در جهان اهمیت بالایی دارد و کشورهای عضو این پیمانها بهدنبال ترسیم نظم نوین جهانی در زمینه اقتصاد و تجارت هستند. در این گزارش به موضوع صادرات ایران به کشورهای عضو بریکس در شش ماهه نخست سال پرداختهایم که جزئیات آن را در ادامه میخوانید.
بانک جهانی از بهبود وضعیت ۳ شاخص حکومتداری در ایران طی سال میلادی گذشته خبر داد.
چند سال پیش از دست دادن سلطه بلامنازع دلار آمریکا در تجارت جهانی غیرقابل تصور بود اما امروز دیگر اینطور نیست. در نتیجه تحریمهای گسترده واشنگتن علیه مسکو، مسدود کردن ذخایر دلاری روسیه و حذف بانکهای بزرگ روسیه از سوئیفت، دلارزدایی سرعت گرفته است.
نفوذ آمریکا در آسیا و اهمیت اقتصادی این کشور در این منطقه از جهان کاهش چشمگیری داشته است. در این راستا شاهدیم تجارت آسیایی در حال ورود به دوره جدیدی است که کمتر به سمت غرب گرایش دارد.
پیوستن الجزایر به بلوک اقتصادی قدرتمند بریکس، روابط این کشور با چین و روسیه را مستحکم میکند و فرصتهای جایگزین مالی و سرمایه گذاری خارجی را برای آن کشور فراهم میکند.