ببینید | ربات کنار کوسه‌ها

ببینید | ربات کنار کوسه‌ها

۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳

بازدیدکنندگان پس از پرداخت هزینه بالا انتظار داشتند یک کوسه‌ نهنگ واقعی ببینند. اما آنچه دیدند یک کوسه‌ نهنگ رباتیک بود.

هم‌افزایی در حوزه فناوری‌های زیستی

نگاهی به برنامه‌ها و رویکرد ستاد جدید توسعه اقتصاد دانش‌بنیان زیست‌فناوری سلامت و فناوری‌های پزشکی

هم‌افزایی در حوزه فناوری‌های زیستی

۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸

توسعه فناوری‌های زیستی، اقتصاد سلامت و فناوری‌های سلول‌های بنیادی از مؤلفه‌هایی در عصر‌جدید به‌شمار می‌رود که برای پیشرفت جوامع و اعتلای تمدن دانش‌محور ضروری به‌نظر می‌رسد‌‌؛

کاشت بذر امنیت غذایی

تولید ارقام اصلاح‌شده در راستای تأمین امنیت غذایی کشور در شرکتی دانش‌بنیان

کاشت بذر امنیت غذایی

۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۰

مشخصه‌های امنیت یک جامعه پارامترهای گوناگونی دارد که در کنار هم می‌توانند امنیتی قابل اتکا و پایدار را رقم بزند. امنیت جانی، مالی و اقتصادی و همچنین امنیت غذایی از جمله این پارامترهاست. امنیت غذایی در تعریفی ساده دسترسی پایدار همه مردم جامعه به غذای کافی تلقی می‌شود.

ببینید | انقلاب برای ناشنوایان

ببینید | انقلاب برای ناشنوایان

۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶

عینک هوشمند Hearview می‌تواند با دقت ۹۵ درصد مکالمات را به متن تبدیل کند و متن را روی شیشه عینک به نمایش بگذارد.

دوره گذار فرهنگی در عصر هوش‌مصنوعی

دوره گذار فرهنگی در عصر هوش‌مصنوعی

۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶

اصطلاح هوش‌مصنوعی اغلب تخیلی-علمی و البته علمی-‌تخیلی از ر‌بات‌ها، ابررایانه‌ها و فناوری‌های کمابیش آوانگارد را به یاد می‌آورد. دنیایی که هرچند امروزه، تاثیر بسیار زیاد و انکارناپذیری بر زندگی انسان‌ها دارد اما همچنان به‌نظر می‌رسد از نظر فرهنگی‌، اجتماعی از بشر جدا مانده است و کاربران این فناوری، کمتر متوجه تاثیراتی می‌شوند که استفاده از این فناوری شگرف می‌تواند بر رفتار و فرهنگ شخصی و اجتماعی‌ آنها بر جای بگذارد.

برای متبلور‌کردن ساختارهای شگفت‌انگیز پروتئین‌ها

برای متبلور‌کردن ساختارهای شگفت‌انگیز پروتئین‌ها

۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶

این روزها علاقه‌مندان و فعالان دنیای علم چشم‌شان به خبر اعلام جوایز آکادمی نوبل در حوزه‌های مختلف است. پس از اعلام جوایز نوبل پزشکی و فیزیک، روز گذشته جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۴ به سه دانشمندی اهدا شد که با دستاوردهای مبتکرانه‌شان تحول عظیمی در دنیای پروتئین‌ها ایفا کردند. می‌دانیم که محتوای ژنتیک یا ژنوم همه ما موجودات زنده از نوکلئوتیدها تشکیل شده است.

به‌دنبال نشانه‌هایی از حیات در جهان یخی مشتری

به‌دنبال نشانه‌هایی از حیات در جهان یخی مشتری

۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

وقتی به جهان فراتر از سیاره خودمان فکر می‌کنیم، بودن یا نبودن حیات به‌شکلی غیر از آنچه که در پیرامون خود و روی زمین می‌بینیم، جزو اولین سوالاتی است که به ذهن‌مان خطور می‌کند. به‌نظر می‌رسد پاسخ‌دادن به این سؤال سخت باشد، آن‌قدر سخت که در تمام طول تاریخ بشر هیچ‌گاه پاسخ مشخصی به آن داده نشده، اما این دشواری یافتن پاسخ هم نمی‌تواند مانع از تلاش‌هایی برای یافتنش شود.

تپش فناوری در بدن بیماران

تپش فناوری در بدن بیماران

۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸

همه ما به‌خوبی می‌دانیم که اگر بشر از نخستین روزهای حیاتش تا همین امروز، از نظر علم و فناوری در کل رو‌به‌‌جلو حرکت کرده و متعاقب آن شیوه زندگی‌اش پیشرفت داشته، بی‌شک موتور محرکه اصلی این اتفاق همواره‌ ایده‌های جدید و نابی بوده‌اند که موجب اکتشافات متنوع و اختراعات بزرگ شده‌اند.

یک عصر با علم و فرهنگ

رئیس بنیاد ملی نخبگان با دو تن از مفاخر علمی و فرهنگی کشور در دیداری صمیمانه گفت‌وگو کرد

یک عصر با علم و فرهنگ

۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱

مفاخر و چهره‌های ماندگار علم و فرهنگ کشورگنجینه‌هایی هستندکه باید تا‌حد امکان کشور را از گوهر وجودشان و نقطه‌نظرات کارگشا و موثرشان بهره‌مند ساخت. در‌واقع بنیاد ملی نخبگان، همواره در‌کنار مأموریت شناسایی نخبگان جدید، تکریم و گرامی‌داشت نخبگان بزرگ و شناخته‌شده کشورراکه دین بزرگی بر‌گردن علم و فرهنگ کشور دارند، وظیفه خود می‌داند.

«کارتوشه» توشه دانش‌بنیان برای دانش‌آموزان نخبه

نگاهی به جزئیات برنامه کارآموزی داوطلبانه فارغ‌التحصیلان مدارس استعدادهای درخشان در شرکت‌های دانش‌بنیان

«کارتوشه» توشه دانش‌بنیان برای دانش‌آموزان نخبه

۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

تا همین سال‌های نه‌چندان دور،معمولا ورود به هرکسب‌وکار‌ی به گذراندن دوره‌ای آموزشی یابهتر بگویم شاگردی نیازداشت.رفته‌رفته باتغییر فضای کسب‌وکار‌ وشکل‌گیری کسب‌وکار‌های جدید این رونددربسیاری ازمواردجای خودرابه گذراندن تحصیلات آکادمیک داد.

قبلی۲بعدی