ماهواره‌بر«قائم -۱۰۵»و ماهواره «نور -۴» تا سال آینده پرتاب می‌شند

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه:

ماهواره‌بر«قائم -۱۰۵»و ماهواره «نور -۴» تا سال آینده پرتاب می‌شند

۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه گفت: زیرسیستم‌ها و ماژول‌های ماهواره‌بر «قائم -۱۰۵» در حال تست است و طی یک سال آینده اولین پرتاب تحقیقاتی خود را انجام خواهد داد.

سازمان ملی هوش‌مصنوعی در چهار لایه توسعه

سازمان ملی هوش‌مصنوعی در چهار لایه توسعه

۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

جان مک‌کارتی که او را به‌عنوان پدر تحقیقات در هوش‌مصنوعی می‌شناسند در سال ۱۹۵۶ اصطلاح هوش‌مصنوعی را ابداع و اندکی پس از پیوستن به موسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی) اولین آزمایشگاه هوش‌مصنوعی را در آنجا تاسیس کرد.

رقابت برای نفوذجهانی باحکمرانی هوش مصنوعی

رقابت برای نفوذجهانی باحکمرانی هوش مصنوعی

۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶

رقابت جهانی در حوزه هوش مصنوعی به یکی از ویژگی‌های تعیین‌کننده قرن بیست‌و‌یکم، همراه با پیامدهای قابل‌توجهی برای قدرت‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی تبدیل شده است. این رقابت عمدتا بین دو منطقه اصلی صورت می‌گیرد: حوزه غرب به رهبری آمریکا و اروپا و حوزه شرق که کشور چین بر آن تسلط دارد.

آسیا و خاورمیانه؛ اصلی‌ترین همکاران منطقه

در حاشیه رونمایی از منطقه بین‌المللی نوآوری ایران در پارک فناوری پردیس عنوان شد

آسیا و خاورمیانه؛ اصلی‌ترین همکاران منطقه

۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲

روز گذشته در بیست‌ودومین سال تأسیس پارک فناوری پردیس، «منطقه بین‌المللی نوآوری ایران» به‌طور رسمی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مسئولان در محل پارک پردیس افتتاح شد. این منطقه که قرار است قطب نوآوری جهان اسلام شود، با هدف بالابردن ظرفیت‌های علمی، فناوری و نوآوری کشور شکل گرفته و قرار است تا حد امکان از ظرفیت‌های داخلی و خارجی برای توسعه هرچه‌بیشتر این منطقه استفاده شود.

مقاومت فناوری در برابر روزهای داغ

«جام‌جم» فناوری‌های نوینی را که می‌تواند به شهرها در برابر افزایش دما کمک کند، بررسی می‌کند

مقاومت فناوری در برابر روزهای داغ

۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸

در سال‌های اخیر شاهد افزایش دمای شدیدی در ایام تابستان بودیم، به حدی که تابستان گذشته به‌عنوان گرم‌ترین تابستان ثبت شد و به نظر می‌رسد تابستان امسال حتی رکورد سال گذشته را در بسیاری از کشورها از جمله کشور خودمان شکسته است.

حکمرانی فضای مجازی ضرورت زندگی واقعی

چرا ایران نیازمند حاکمیت قانون در فضای مجازی است؟

حکمرانی فضای مجازی ضرورت زندگی واقعی

۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

بازداشت پاول دوروف بنیان‌گذار تلگرام در فرانسه و البته خبر توقیف شبکه ایکس (توییتر) در برزیل دو خبری بود که توالی مکرر آن در فاصله تنها چند روز دوباره بحث بر سر حکمرانی در فضای مجازی را نقل محافل کرده است.

گام‌های بلند محققان در درمان‌های نوین

گام‌های بلند محققان در درمان‌های نوین

۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳

بیست‌وپنجمین کنگره بین‌المللی رویان و ششمین دوره جایزه دکتر کاظمی هفتم تا نهم شهریور ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزارشد. دراین مراسم ازبرگزیدگان جشنواره بین‌المللی رویان۲۰۲۴درسه بخش بیست‌وپنجمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان، بیستمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان و نوزدهمین سمینار پرستاری و مامایی تجلیل شد.

اتحاد پهپاد و پشه آئدس مسلح در برابر تب دنگی

راهکارهای فناورانه برای کنترل جمعیت پشه‌های بیماری‌زا

اتحاد پهپاد و پشه آئدس مسلح در برابر تب دنگی

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸

امنیت جهانی بهداشت درسال‌های اخیر به‌دلیل گسترش جغرافیایی بیماری‌های عفونی مالاریا، تب دنگی، تب زرد، زیکا و چیکونگونیا ناشی ‌از تغییرات اقلیمی و گرمای جهانی با تهدید بیشتری مواجه شده است. برای ‌مثال، ایران از اردیبهشت امسال میزان شیوع بیشتر بیماری تب دنگی را نسبت به سال‌های گذشته تجربه می‌کند.

نوآوری و هوش مصنوعی، حاضر!

نگاهی به ظرفیت‌های توسعه نرم‌افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی

نوآوری و هوش مصنوعی، حاضر!

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵

در گذشته، سازمان‌ها ازروش‌های سنتی مانند ثبت دستی ورود و خروج، استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان و ساعت‌زنی‌های مکانیکی برای مدیریت حضور و غیاب استفاده می‌کردند. این روش‌ها اگرچه تا حدودی کارآمد بودند، اما دارای مشکلاتی همچون خطاهای انسانی، نیاز به نگهداری مداوم تجهیزات و پیچیدگی در تحلیل داده‌ها بودند.

محرومیت‌زدایی با نسخه فناوری

بررسی اهداف و چشم‌انداز برنامه ملی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان درمناطق محروم

محرومیت‌زدایی با نسخه فناوری

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

کشور ایران با اقلیمی پهناور و گسترده به لحاظ جغرافیایی مناطق متنوع و متعددی را در برگرفته است. این وسعت حیرت‌انگیز که غرور ملی‌مان را به وجد می‌آورد و پیشینه غنی و سرشاری به لحاظ تمدن رقم می‌زند، ممکن است آفاتی را هم در پی داشته باشد؛ به هر روی به دلیل برخی از محدودیت‌ها، تعداد محدودی پایگاه تجمیع امکانات ممکن است در کشور شکل بگیرد و به این ترتیب برخی از نواحی با فاصله گرفتن از این مراکز، اشکال مختلفی از محرومیت را تجربه کنند.

قبلی۵بعدی