جابه‌جایی ۶۶۵ هزار تن کالا از استان اردبیل

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل خبر داد؛

جابه‌جایی ۶۶۵ هزار تن کالا از استان اردبیل

۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸ | نظر

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل از جابه‌جایی ۶۶۵هزار تن کالا در دو ماهه گذشته از استان اردبیل خبر داد.

استقبال پرشورکودکان و نوجوانان محله شهریار اردبیل از بازگشائی کتابخانه عمومی فارابی

امیدی که با باز شدن کتابخانه جان گرفت؛

استقبال پرشورکودکان و نوجوانان محله شهریار اردبیل از بازگشائی کتابخانه عمومی فارابی

۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶ | نظر

با بازگشائی مجدد کتابخانه عمومی فارابی شهر اردبیل، استقبال اهالی و کودکان و نوجوانان محله شهریار اردبیل از برنامه های فرهنگی کتابخانه روز به روز در حال افزایش است.

ووشو ایران یکی از قدرتهای برتر جهان است

امیر صدیقی رییس فدراسیون ووشو ؛

ووشو ایران یکی از قدرتهای برتر جهان است

۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶ | نظر

رییس فدراسیون ووشو در جلسه مجمع انتخاباتی هیات ووشو استان اردبیل گفت: ووشو ایران با کسب عناوین معتبر و با ارزش به یکی از قدرت‌های برتر دنیا در این رشته تبدیل شده است.

میانگین مصرف روزانه بنزین در استان اردبیل به بیش از یک میلیون و  600 لیتر رسید

در جلسه تجزیه و تحلیل داده ها مطرح شد:

میانگین مصرف روزانه بنزین در استان اردبیل به بیش از یک میلیون و 600 لیتر رسید

۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱ | نظر

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل از رشد مصرف بنزین در سطح استان خبر داد و گفت: مصرف بنزین در جریان اردیبهشت ماه سال جاری بیش از 50 میلیون لیتر بوده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل، 12 درصد رشد داشته است.

گردهمایی مدیران کل صمت استانهای شمالغرب کشور

گردهمایی مدیران کل صمت استانهای شمالغرب کشور

۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵ | نظر

مدیران کل و معاونین ادارات صنعت، معدن و تجارت استان‌های شمالغرب کشور در اداره کل صنعت معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی گرد هم آمدند تا پیرامون مسائل کلیدی از جمله تخصیص ارز، ناترازی انرژی و حقوق معادن به بحث و تبادل نظر بپردازند.