دموکراسی نفرت، ممنوع

رهبر معظم انقلاب فرمودند:

دموکراسی نفرت، ممنوع

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹ | نظر

رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبت‌های اخیر خود فرمودند: «در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجن‌پراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند.» ۱۴۰۳/۰۳/۱۴

آزادی نوری؛ شکست پروژه منافقین

«جام‌جم» پایان اسارت شهروند ایرانی در سوئد را بررسی می‌کند

آزادی نوری؛ شکست پروژه منافقین

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲ | نظر

تلاش‌های دیپلماسی دولت سیزدهم نهایتا جواب داد و حمید نوری پس از پنج سال زندانی‌بودن در سوئد آزاد شد و به ایران بازگشت. وی دادیار سابق قوه‌ قضاییه بود که ۱۸آبان۱۳۹۸(نهم نوامبر ۲۰۱۹) به محض ورود به فرودگاه آرلاندا در استکهلم سوئد بازداشت شد.

ببینید | حقوق کارگران و کارمندان بعضا به وسط‌ ماه نمی‌رسد

امیرحسین قاضی زاده هاشمی در میزگرد اقتصادی:

ببینید | حقوق کارگران و کارمندان بعضا به وسط‌ ماه نمی‌رسد

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷ | نظر

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آنچه در خانواده‌ها و مردم بر ما گذشته این است که ذره ذره قدرت خرید خانواده‌ها کاهش یافته و حقوق کارمندان و کارگران به وسط ماه هم نمی‌رسد.

ببینید | گزارش‌ها حکایت از این دارد که حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد برنامه‌های ۵ ساله اجرا شده است

مصطفی پورمحمدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری:

ببینید | گزارش‌ها حکایت از این دارد که حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد برنامه‌های ۵ ساله اجرا شده است

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱ | نظر

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو ویژه خبری گفت: گزارش‌ها حکایت از این دارد که حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد برنامه‌های ۵ ساله اجرا شده است. این یک مسئله جدی است که برنامه برای اجرا است. بعضی وقت‌ها مدیران و مجریان منضبط نیستند یا هدف‌های خودشان را تعقیب می‌کنند. شاید نظام برنامه ریزی ما مشکل دارد. برنامه یکسری لوازم و ملزوماتی دارد. باید ابزار مادی، انسانی و ظرفیت‌های اجتماعی امکان تحقق برنامه را به ما بدهد.

حمید نوری که بود و چرا دستگیر و زندانی شد؟

حمید نوری که بود و چرا دستگیر و زندانی شد؟

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷ | نظر

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه اعلام کرد: آقای حمید نوری که از سال ۹۸ در سوئد در بازداشت غیر قانونی به سر می‌برد، آزاد شده است و این موفقیت مرهون تلاش همکارانم در قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت خارجه، به خصوص برادرم شهید دکتر امیر عبداللهیان، می‌باشد.

ببینید | زمان جنگ مسئول اکیپ‌های اضطراری شدیم | هیچ عملیات لشکر عاشورا انجام نمی‌شد مگر آنکه ما بودیم

مسعود پزشکیان در برنامه صف اول:

ببینید | زمان جنگ مسئول اکیپ‌های اضطراری شدیم | هیچ عملیات لشکر عاشورا انجام نمی‌شد مگر آنکه ما بودیم

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳ | نظر

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «صف اول» گفت: در حین جنگ انقلاب فرهنگی شد و اعتصاب و بسته شدن دانشگاه ها از دانشکده ما شروع شد و بعد بقیه دانشگاه ها بسته شد.

ببینید | حمید نوری وارد ایران شد

ببینید | حمید نوری وارد ایران شد

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱ | نظر

هواپیمای حامل حمید نوری، شهروند ایرانی به اسارت گرفته شده در سوئد لحظاتی پیش وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.