در عرصه تمامیت ارضی با هیچکس رودربایستی نداریم

خطیب نماز جمعه تهران:

در عرصه تمامیت ارضی با هیچکس رودربایستی نداریم

۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸ | نظر

خطیب نماز جمعه تهران گفت: دانشجویان ارزشی و انقلابی که در هر دانشگاهی حضور دارند با موضع‌گیری جانانه خود نشان دهند دانشجوی حزب‌اللهی، مسلمان و متدین آب به آسیاب اسرائیل نمی‌ریزد.

جمهوری اسلامی ایران به ناحق از عضویت قانونی خود در کمیسیون مقام زن محروم شد

ایروانی در کنفرانس وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه ۷۷ بعلاوه چین:

جمهوری اسلامی ایران به ناحق از عضویت قانونی خود در کمیسیون مقام زن محروم شد

۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰ | نظر

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: در جریان محرومیت غیرقانونی ایران از عضویت در کمیسیون مقام زن، آمریکا با دیکتاتوری یکجانبه، قلدرمآبی و ریاکاری، رویه های قانونی را نقض کرد.

دادگاه رسیدگی به پرونده هواپیمای اوکراین برگزار شد

دادگاه رسیدگی به پرونده هواپیمای اوکراین برگزار شد

۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱ | نظر

صبح امروز «پنجشنبه ۲۴ آذر» سومین جلسه رسیدگی به پرونده هواپیمای اوکراین با حضور متهمان، شکات، خانواده جانباختگان و وکلای آن‌ها به ریاست قاضی ابراهیم مهرانفر در دادگاه نظامی استان تهران، برگزار شد.

رسوایی رسانه‌های معاند در پروژه خبرسازی/ محکومیت

رسوایی رسانه‌های معاند در پروژه خبرسازی/ محکومیت "سونیا شریفی" به "محاربه" تکذیب شد

۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵ | نظر

در یکی از جدیدترین نمونه‌های خبرسازی یک سایت تجزیه طلب که این روزها خبرسازی‌های زیادی را به نفع جریان ضد انقلاب ترتیب داده، مدعی شده دختری به نام «سونیا شریفی» به «محاربه» محکوم شده است».

امیرحسین رحیمی با قید وثیقه آزاد شد

امیرحسین رحیمی با قید وثیقه آزاد شد

۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸ | نظر

روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان البرز اطلاع داد: امیرحسین رحیمی در صحنه اغتشاشات شهرستان فردیس در حالی که کوکتل مولوتوف به همراه داشته از سوی یکی از ضابطان دادگستری دستگیر شده است.

دوربرگردان آژانس

مسئولان آژانس در روز‌های آینده به ایران می‌آیند

دوربرگردان آژانس

۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹ | نظر

در سه ماه گذشته خیلی چیز‌ها تغییر کرده و رابطه تهران و آژانس بین‌المللی هم از همان موضوعاتی است که در ۸۰روز اخیر دستخوش تحولات داخلی ایران بوده‌است. با این‌که آژانس قبل از این اتفاقات هم خیلی مبتنی بر رفتار‌های دیپلماتیک عمل نمی‌کرد و تا حد زیادی تحت تاثیر فشار لابی صهیونیستی و اسناد ادعایی این رژیم بود که بر اساس آن تصمیم‌گیری و اعلام موضع می‌کرد، اما حالا و بعد از اتفاقات تلخ در کشورمان، این نهاد به اصطلاح بین‌المللی همان اندک وجهه دیپلماتیک خود را هم کنار گذاشت و سراغ گزینه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام رفت و قطعنامه پیشنهادی آمریکا و تروئیکای اروپا را برای فشار حداکثری به ایران پیرامون مسائل ادعایی پادمانی ۲۶آبان تصویب کرد که البته پاسخ سختی هم از تهران گرفت.