ببینید | حرکاتی برای جلوگیری از آرتروز کتف و گردن

ببینید | حرکاتی برای جلوگیری از آرتروز کتف و گردن

۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷ | نظر

آرتروز یکی از بیماری‌ های شایع مفصلی است که معمولا با افزایش سن افراد به آن مبتلا می‌شوند و خشک شدن و سفتی عضلات، سردرد و سرگیجه، کم شدن حس، احساس درد به صورت تیر کشنده در ناحیه شانه و انگشتان، کاهش قدرت عضلانی بدن و ناتوانی در چرخاندن گردن از نشانه‌های آرتروز گردن و شانه است.

جدول | جدیدترین آمار همه گیری کرونا در جهان

جدول | جدیدترین آمار همه گیری کرونا در جهان

۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸ | نظر

بنابر جدیدترین آمار رسمی همه‌گیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در جهان تاکنون به ۶۳۶ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۱۳۷ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۶۰۱ هزار و ۷۵۲ بیمار کرونایی نیز تایید شده است.

کمبود ۳ شربت‌ سرماخوردگی برای کودکان | سرم؛ همچنان سهمیه‌بندی

نایب رییس انجمن داروسازان ایران اعلام کرد:

کمبود ۳ شربت‌ سرماخوردگی برای کودکان | سرم؛ همچنان سهمیه‌بندی

۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳ | نظر

نایب رییس انجمن داروسازان ایران با اشاره به وضعیت کمبودهای دارویی در کشور، گفت: علاوه بر کمبودی که در حوزه آنتی‌بیوتیک‌ها وجود دارد، کمبودهایی در سایر اقلام دارویی هم داریم و حتی برخی داروهای خیلی ساده نیز به ویژه در حوزه کودکان در داروخانه‌ها پیدا نمی‌شود.

چقدر خمیر‌دندان بزنیم؟

چقدر خمیر‌دندان بزنیم؟

۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۲ | نظر

در تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردهای تبلیغاتی خمیردندان‌ها همیشه شاهد استفاده یک خط کامل خمیردندان در کل سطح مسواک هستیم اما واقعا چه میزان خمیردندان برای مسواک‌زدن باید استفاده کنیم؟

درهم‌شکستن موج آنفلوآنزا در زنگ‌تغذیه

۲راهکار مهم برای حفظ سلامت دانش‌آموزان دربرابر بیماری شایع این روز‌ها

درهم‌شکستن موج آنفلوآنزا در زنگ‌تغذیه

۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۳ | نظر

طی دوسال‌ونیم گذشته، رعایت نکته‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و ضدعفونی کردن و شستن دست‌ها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا باعث شد تا آمار ابتلا به آنفلوآنزا کاهش یابد، اما امسال، نخستین پاییزی است که آنفلوآنزا با قدرت بازگشته و بسیاری از افراد به‌ویژه کودکان‌ونوجوانان را درگیر یا آن‌ها را به ناقلان این بیماری تبدیل کرده است.