کاهش ابتلا به کرونا در کشور | سناریوهای محتمل برای کووید ۱۹

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خبر داد:

کاهش ابتلا به کرونا در کشور | سناریوهای محتمل برای کووید ۱۹

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵ | نظر

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از کاهش روند ابتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: البته کاهش موارد ابتلا به کرونا به این معنی نیست که کرونا تمام شده است، بلکه با علمی که اکنون داریم باید همچنان مراقب باشیم.

تکذیب صادرات سرم آلوده به عراق

تکذیب صادرات سرم آلوده به عراق

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲ | نظر

سخنگوی وزارت بهداشت با تکذیب توزیع و صادرات سرم آلوده در سال‌های قبل به عراق، گفت: قبل از دولت سیزدهم و در سال ۹۹، وضعیت خطی که سرم در آن تولید می‌شد، از سوی مدیران وقت سازمان غذا و دارو نامناسب تشخیص داده شد و خط تولید با توجه به مشاهده ذرات ریز غیر بحران‌زا در محصول در همان زمان تعطیل شد.

عربستان سه نوع واکسن را برای زائران حج الزامی کرد

عربستان سه نوع واکسن را برای زائران حج الزامی کرد

۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸ | نظر

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درخصوص اینکه چه نوع واکسن‌هایی برای سفر به حج نیاز است، افزود: عربستان سه نوع واکسن را برای زائران الزامی کرده است که عبارت‌اند از: واکسن مننژیت، دو دوز واکسن کرونا و واکسن فلج اطفال.

کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا در کشور

مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد؛

کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا در کشور

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲ | نظر

مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد میانگین کشوری رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا در استان های کشور از 36.72 به 32.7 درصد رسیده است.

ببینید | ساعت‌های بی‌قرار

ببینید | ساعت‌های بی‌قرار

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲ | نظر

ماجرای تغییر ساعت بر خلاف آنچه بسیاری تا پیش از این می‌گفتند چندان محبوبیتی میان مردم جهان ندارد و حالا برخی می‌گویند فارغ از عدم محبوبیت زیان‌های بسیاری هم برای سلامتی مردم دارد.