حسگری که عناصر کمیاب زمین را کشف می‌کند

پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کرد

حسگری که عناصر کمیاب زمین را کشف می‌کند

۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۲ | نظر

پژوهشگران «دانشگاه پنسیلوانیا»، نوعی حسگر ابداع کرده‌اند که می‌تواند عناصر کمیاب و ارزشمند زمین را کشف کند.

آینده مبهم ما و کرونا

با افزایش احتمال شیوع سویه لامبدا در جهان، آینده همه‌گیری این بیماری و پیامدهای ناشی از جهش‌های احتمالی ویروس کرونا را بررسی کرده‌ایم

آینده مبهم ما و کرونا

۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰ | نظر

سال گذشته وقتی واکسن‌ های مختلف کووید 19 یکی پس از دیگری مجوز تزریق اضطراری را دریافت می‌کردند و واکسیناسیون در اغلب کشورهای دنیا به شکل گسترده انجام شد، تصور عمومی بر این بود که به زودی زندگی به روال قبل بازخواهد گشت و حتی بسیاری از کشورهایی که بیشتر جمعیت‌شان واکسینه شده‌بودند، الزام استفاده از ماسک‌های تنفسی را لغو کردند.

کووید-22 کشنده‌ترین سویه کرونا خواهد شد

یک متخصص ایمنی‌شناسی می‌گوید

کووید-22 کشنده‌ترین سویه کرونا خواهد شد

۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۱ | نظر

برخی کارشناسان معتقدند با درآمیختن واریانت‌های دلتا، گاما و بتای کرونا یک ابرسویه کرونا ویروس ایجاد خواهد شد.

4 سوال چالشی تا استخدام کارمند توانمند

با تحولات دنیای کسب‌ و کار، مصاحبه‌ های کاری معمول نمی‌تواند برای استخدام نیروهای توانمند مورد نیاز کسب‌وکارهای امروزی پاسخگو باشد

4 سوال چالشی تا استخدام کارمند توانمند

۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰ | نظر

با تغییر گسترده در فضای کسب‌وکارها و اهمیت بیشتر مفهوم کار تیمی و پیشبرد اهداف مجموعه‌های کسب‌وکاری، یافتن فردی مناسب برای ملحق شدن به یک تیم کاری یا موقعیت‌های اثرگذارتری مانند مدیر عملیات نمی‌تواند فقط به بررسی رزومه و برقراری تماس با مجموعه‌هایی که فرد پیش از این در آنها مشغول به کار بوده است، ختم شود.