بررسی ابعاد و تبعات کریدور ترامپ

بررسی ابعاد و تبعات کریدور ترامپ

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱ | نظر

آنچه از پنج سال پیش بار‌ها تاکید شده است الهام علی‌اف و نیکول پاشینیان مانند دو لبه قیچی، هر دو در قالب نظم آنگلوساسکونی فعالیت می‌کنند و تحولات امروز گویای این موضوع است. چشم‌پوشی پاشینیان از پاکسازی قومی ارامنه بومی قراباغ، دلیل بارز همسویی دولت ایروان با محور آنگلوساکسونی است.

تلفات هزار و ۳۰۰ نفری ارتش اوکراین در یک روز | تداوم پیشروی‌های روسیه

تلفات هزار و ۳۰۰ نفری ارتش اوکراین در یک روز | تداوم پیشروی‌های روسیه

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷ | نظر

نیروهای مسلح روسیه در ادامه تلاش‌های خود برای دستیابی به اهداف نظامی این کشور در اوکراین، موفق شدند یک منطقه دیگر در جمهوری خلق دونتسک را تصرف کنند. در همین حال ارتش اوکراین نیز اعلام کرد که تنها در یک روز بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ نفر تلفات داشته است.

ببینید | اعتراض در قلب رم

ببینید | اعتراض در قلب رم

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵ | نظر

برخی نمایندگان ایتالیا با پوشیدن لباس‌هایی به رنگ‌های پرچم فلسطین علیه مواضع دولت در قبال جنگ غزه اعتراض کردند.

بیانیه تهدید آمیز ارتش لبنان

بیانیه تهدید آمیز ارتش لبنان

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲ | نظر

ارتش لبنان در بیانیه ای تهدید آمیز درباره هرگونه بستن راهها و اقدام ضد امنیتی به شدت هشدار داد.

جدیدترین آمار مجروحان و شهدای غزه

جدیدترین آمار مجروحان و شهدای غزه

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲ | نظر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۶۱ هزار و ۳۶۹ نفر رسیده است.

اسکای نیوز: طرح جدید اسرائیل برای اشغال کامل غزه و نابودی حماس مأموریت غیرممکن است

پایگاه اینترنتی شبکه اسکای نیوز با انتشار تحلیلی آورده است:

اسکای نیوز: طرح جدید اسرائیل برای اشغال کامل غزه و نابودی حماس مأموریت غیرممکن است

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰ | نظر

طرح نتانیاهو برای اشغال کامل غزه، اسرائیل را در معرض خطر جنگی بی‌پایان قرار می‌دهد. صِرف آماده‌سازی این طرح فارغ از اجرای آن، خودش ماه‌ها طول خواهد کشید و احتمالاً انزوای بین‌المللی اسرائیل را تشدید می‌کند.