راه مقاومت ادامه دارد و پرچم آن بر زمین نخواهد ماند

فرزند شهید نصرالله در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه العالم؛

راه مقاومت ادامه دارد و پرچم آن بر زمین نخواهد ماند

۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷ | نظر

محمد مهدی، فرزند دبیر کل شهید حزب الله به مناسبت نخستین سالگرد شهادت پدرش تأکید کرد که مسیر مقاومت به روش پدرش ادامه خواهد یافت و پرچم آن بر زمین نخواهد ماند.

حماس: هیچ طرح جدیدی به دست ما نرسیده است

حماس: هیچ طرح جدیدی به دست ما نرسیده است

۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲ | نظر

در سایه شانتاژ رسانه ای در خصوص طرح دونالد ترامپ مبنی بر حاکمیت بین‌المللی در غزه، جنبش حماس اعلام کرد که هیچ طرح جدیدی از سوی میانجی‌ها به دست این جنبش نرسیده است.

جهاد در برابر پروژه خاورمیانه جدید 

جهاد در برابر پروژه خاورمیانه جدید 

۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱ | نظر

فقدان مرد بزرگ امت، شهید سیدحسن نصرالله برای مردم فلسطین و برای آزادگان جهان عرب و کل جهان، یک خسارت بود. زیرا رهبری قوی با بصیرت و دانایی و شجاعت فوق‌العاده بود.

توطئه آمریکا در لبنان شکست می‌خورد

دکتر لاریجانی:

توطئه آمریکا در لبنان شکست می‌خورد

۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴ | نظر

سفر علی لاریجانی،دبیرشورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، به لبنان در نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل برجسته حزب‌الله لبنان، حامل پیام‌های مهم و چندلایه برای معادلات منطقه‌ای است. این سفر نه‌تنها یادآور پیوند عمیق جمهوری اسلامی با جریان مقاومت و آرمان‌های تاریخی حزب‌الله است، بلکه نشان‌دهنده استمرار سیاست تهران در حمایت از محور مقاومت در برابر پروژه‌های سلطه‌جویانه دشمن صهیونی نیز محسوب می‌شود.

میراث نصرالله جاودانگی حزب‌الله

«جام‎‌جم»در اولین سالگرد شهادت سید مقاومت از نقش پر رنگ او در تاریخ پرافتخار حزب الله لبنان گزارش می‎دهد

میراث نصرالله جاودانگی حزب‌الله

۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۴ | نظر

حزب‌الله لبنان، فرزند مقاومت در دل تهاجمات خونین رژیم صهیونیستی، در سال ۱۹۸۲ و پس از اشغال جنوب لبنان توسط دشمن صهیونیست شکل گرفت. این جنبش برخاسته از ایمان، غیرت و آموزه‌های انقلاب اسلامی ایران بود که توانست ظرف مدت کوتاهی به نیرویی سازمان‌یافته و مردمی تبدیل‌شود. رژیم صهیونیستی از همان آغاز، تجاوزات پی‌درپی خود به لبنان را ادامه داد‌؛ از بمباران بیروت در دهه ۸۰ میلادی تا حملات گسترده ۱۹۹۳ و ۱۹۹۶، که هر بار با شکست و عقب‌نشینی مواجه شد. نقطه عطف این مسیر، پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۰ و عقب‌نشینی تحقیرآمیز صهیونیست‌ها از جنوب لبنان بود‌؛ رخدادی که در آن اراده ملت آزاده بر قدرت زرادخانه غلبه کرد.

سید حسن نصرالله کابوس صهیونیست ها بود

رهبر انصارالله یمن:

سید حسن نصرالله کابوس صهیونیست ها بود

۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲ | نظر

رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین گفت: شهید نصرالله برای مدت چهار دهه کابوس صهیونیستها بود.