گونه‌های نوظهور در ادبیات ایران بعد از جنگ تحمیلی

محسن پرویز، داستان‌نویس در گفت‌و‌گو با «جام جم آنلاین» مطرح کرد

گونه‌های نوظهور در ادبیات ایران بعد از جنگ تحمیلی

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۳ | نظر

ادبیات ایران وارد فصل تازه‌ای می‌شود فصلی مملو از بار معنایی جدید، معنا‌هایی به وسعت یک ایران، یک تاریخ و یک حماسه‌سازی. حمله نظامی علیه ایران در اسفندماه گذشته و اتفاقات متعاقب آن سبب ایجاد جریانی نو در ادبیات ایران شد.

«بهشت تبهکاران» در تنگنای قدرت و عدالت

فیلم تازه مسعود جعفری‌جوزانی نشان می‌دهد چگونه در آشوب رقابت‌های سیاسی، نبود عدالت مستقل می‌تواند حقیقت و انسان را قربانی بازی قدرت کند

«بهشت تبهکاران» در تنگنای قدرت و عدالت

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸ | نظر

مسعود جعفری‌ جوزانی ازجمله فیلمسازانی است که نامش در سینمای ایران با روایت‌های تاریخی و سیاسی گره خورده است.

فقدان کتابخانه استاندارد در ۲۰ سال اخیر

فقدان کتابخانه استاندارد در ۲۰ سال اخیر

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰ | نظر

غلامرضا امیرخانی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در نشست خبری روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت گفت: در ۲۰ سال اخیر، کتابخانه عمومی استاندارد قابل توجهی در تهران ساخته نشده و همه وظایف بر دوش کتابخانه ملی افتاده است.

۲۵۰۰ کتاب در یک سفر؛ جادوی کتابخانه‌های سیار برای کودکان و نوجوانان

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور؛

۲۵۰۰ کتاب در یک سفر؛ جادوی کتابخانه‌های سیار برای کودکان و نوجوانان

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶ | نظر

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: کتابخانه‌های سیار جزو تجربه‌های بسیار موفق در جذب مخاطب، نوع ارائه خدمت و میزان امانت نسبت به کتابخانه‌های ثابت هستند.

پدافند زبانی دژ هویت ایرانی

پدافند زبانی دژ هویت ایرانی

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۵ | نظر

زبان فارسی تنها یک ابزار ارتباطی ساده برای تبادل روزمره کلمات نیست بلکه شالوده و قالب شناخت، رشته اتصال اندیشه و مهم‌ترین مرز هویتی ایرانیان در طول قرون متمادی بوده است. در روزهایی که تقویم رسمی کشور به نام پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گره خورده است، تأمل در کارکردهای راهبردی این زبان، بیش از پیش ضرورت می‌یابد. پیام اخیر رهبر معظم  انقلاب اسلامی به مناسبت این روز، حاوی مفاهیم عمیق و راهبردی بود که کلیدواژه «پدافند زبانی» در کانون آن قرار دارد؛ مفهومی که نشان‌دهنده لزوم ایجاد یک سپر دفاعی و گفتمانی در برابر تهاجمات نرم و فرهنگی بیگانه است. 

اهدای کتاب «آینده‌نگاری رهبر شهید» به نخست‌وزیر مالزی در نمایشگاه بین‌المللی جوانان

اهدای کتاب «آینده‌نگاری رهبر شهید» به نخست‌وزیر مالزی در نمایشگاه بین‌المللی جوانان

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۲ | نظر

در جریان برگزاری نمایشگاه روز ملی جوانان مالزی، غرفه جمهوری اسلامی ایران با حضور فعال فرهنگی و هنری، میزبان بازدید نخست‌وزیر و رئیس مجلس مالزی شد و در این دیدار، کتاب «آینده‌نگاری رهبر شهید» به مقامات عالی مالزی اهدا شد.