خداحافظی با آقای واقعا خاص!

شوک شبانه به سیتیزن‌ها؛

خداحافظی با آقای واقعا خاص!

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷ | نظر

خبر کوتاه بود و ناراحت کننده، پپ گواردیولا یکشنبه برای آخرین بار روی نیمکت سیتیزن‌ها خواهد نشست! طبق اخبار منتشر شده، مرد اسپانیایی در تابستان امسال از سمت خود به عنوان سرمربی منچسترسیتی کناره‌گیری می‌کند و به یکی از موفق‌ترین دوره‌های مربیگری تاریخ لیگ برتر پایان می‌دهد. انتظار می‌رود انزو مارسکا، سرمربی سابق چلسی، جایگزین او شود.

والیبال در سالن‌های مدرن سه قاره

لیگ ملت‌ های ۲۰۲۶؛

والیبال در سالن‌های مدرن سه قاره

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۸ | نظر

فدراسیون جهانی والیبال برای میزبانی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶ ترکیبی از سالن‌های سنتی و نوظهور را به عنوان میزبان انتخاب کرده است.

رییس کمیته ملی پارالمپیک به روسیه می‌رود

رییس کمیته ملی پارالمپیک به روسیه می‌رود

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۹ | نظر

با دعوت رسمی پاول روژکوف رییس کمیته ملی پارالمپیک روسیه، غفور کارگری در مراسم سی امین سالگرد تاسیس کمیته ملی پارالمپیک این کشور حضور پیدا می‌کند.

رضاپور: هدفم ثبت حافظه تاریخی بسکتبال زنان است

«تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» در بازار کتاب

رضاپور: هدفم ثبت حافظه تاریخی بسکتبال زنان است

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۰ | نظر

نویسنده کتاب «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» با اشاره به انگیزه نگارش این اثر گفت: این کتاب تلاشی است برای روایت تاریخ بسکتبال زنان در ایران در پیوند با تحولات اجتماعی و فرهنگی جامعه.

قدرت ایران را به رخ بکشید

شروع سفر پرهیجان تیم ملی؛ از ترکیه تا آریزونای آمریکا

قدرت ایران را به رخ بکشید

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۹ | نظر

تیم ملی ایران صبح دیروز، با هزار امید و آرزو تهران را ترک کرد. ملی‌پوشان به سفری طولانی رفتند. سفری که از تهران به ترکیه می‌رسد و بعد از یک اردوی ۱۴ روزه، به آریزونای آمریکا پرواز می‌کنند. یک فرصت بی‌نظیر برای حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۶. سفری پرچالش اما شبیه به یک فرصت استثنایی برای رساندن صدای ایران به گوش جهان. صبح دیروز ۲۲ بازیکن همراه اعضای کادرفنی عازم آنتالیا شدند.

AFC باز هم با درخواست ایران مخالفت کرد

معرفی سه نماینده ایران تا ۱۰ خرداد

AFC باز هم با درخواست ایران مخالفت کرد

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۴ | نظر

کنفدراسیون فوتبال آسیا با پیشنهاد جدید فدراسیون فوتبال ایران برای معرفی شش تیم مخالفت کرد.