فدراسیون انجمن‌های رزمی، وزنه برداری، کبدی و تنیس روی میز از کسب مدال می‌گویند

ششمین دوره بازی‌ های آسیایی جوانان - بحرین ۲۰۲۵؛

 فدراسیون انجمن‌های رزمی، وزنه برداری، کبدی و تنیس روی میز از کسب مدال می‌گویند

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱ | نظر

نشست بررسی چهار فدراسیون انجمن‌های ورزش رزمی، تنیس روی میز، کبدی و وزنه برداری با حضور مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در سالن شماره یک کمیته برگزار شد.

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیونهای کاندید اعزام

بازی‌های آسیایی جوانان - بحرین ۲۰۲۵؛

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیونهای کاندید اعزام

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸ | نظر

نشست تخصصی مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای اسیایی جوانان (هنرهای رزمی ، کبدی ، تنیس روی میزو وزنه برداری )صبح امروز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد .

استقلال فراتر از بحران!

عملکرد فاجعه‌بار بوژوویچ در استقلال فصل ناموفق استقلالی‌ها را تکمیل کرد

استقلال فراتر از بحران!

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷ | نظر

استقلال مقابل فولاد شکست خورد؛ شکستی که با آن کلمه « احتمال سقوط» در کنار نام آبی‌ها جا گرفت. خبر عجیب، اما واقعی است! بوژوویچ از زمان نشستن روی نیمکت استقلال موفق به کسب پیروزی نشده و عملکرد فاجعه‌باری را به ثبت رسانده است.

کورس قهرمانی داغ‌تر شد

با توقف تراکتور و بردهای پرسپولیس و سپاهان

کورس قهرمانی داغ‌تر شد

۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲ | نظر

 نوار پیروزی‌های تراکتور بعد از سه برد متوالی، سرانجام در یزد پاره شد و تیم اسکوچیچ در مصاف با چادرملو اردکان با تساوی ۲ ‌بر ۲ متوقف شد. این تساوی که اصلا باب میل هواداران تبریزی نبود درحالی رقم خورد که در بازی‌های همزمان سپاهان و پرسپولیس، مقابل دو تیم مس رفسنجان و نساجی مازندران که برای بقا می‌جنگیدند به اقتصادی‌ترین شکل ممکن و با یک گل پیروز شدند تا تنورلیگ بار دیگر با تشکیل مثلث قهرمانی به اوج حرارت برسد.