رنج سفر‌های هزاران کیلومتری

لیگ ملت‌های والیبال «پرمسافت ترین» تورنمنت ورزشی جهان است ؛

رنج سفر‌های هزاران کیلومتری

۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۰ | نظر

صدای پای لیگ ملت‌های والیبال بلند و بلندتر میشود. والیبال اصلا با فوتبال کاری ندارد و به جام جهانی فوتبال هم اهمیت نمی‌دهد. فدراسیون جهانی والیبال کار خودش را انجام می‌دهد.

کم کاری بازیکنان ایران در جام جهانی؟!

مرور خاطرات ایران در جام جهانی (۱۵)

کم کاری بازیکنان ایران در جام جهانی؟!

۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰ | نظر

تیم ملی فوتبال ایران نخستین بار در سال ۱۹۷۸ میلادی برابر با سال ۱۳۵۷ در جام جهانی شرکت کرد. در این رقابت‌ها ایران با هلند و پرو و اسکاتلند همگروه بود.  

برتری قاطع سفیدها در دیدار درون تیمی ملی‌پوشان فوتبال؛ محک جدی در دستگردی

برتری قاطع سفیدها در دیدار درون تیمی ملی‌پوشان فوتبال؛ محک جدی در دستگردی

۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۵ | نظر

سومین بازی درون گروهی تیم ملی فوتبال ایران با برتری ۴ بر یک تیم سفید برابر قرمز پایان یافت، اما نگرانی اصلی از نوع خطاهای خشن و خطر مصدومیت بازیکنان در آستانه سفر به جام‌جهانی ۲۰۲۶ بود.

اشتباه ممنوع

هوش مصنوعی داوران را به شدت زیر نظر گرفت

اشتباه ممنوع

۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۲ | نظر

با وجود ورود var به فوتبال ایران، اشتباه داوری همچنان وجود دارد و گاهی شدیدا آزار دهنده است. در نیم فصل اول لیگ برتر، صدای اکثر باشگاه‌ها درآمد، به شکلی که بعضی‌ها پیشنهاد دهند var جمع شود، چون سودی برای فوتبال نداشته است.